Vrijwilligersfeest- en prijzen


Vrijwilligersfeest- en prijzen

06 oktober 2015
Dit bericht bevat informatie over het vrijwilligersfeest, de vrijwilligersorganisatieprijs en de vrijwilliger van het jaar.

Vrijwilligersfeest Gemeente Oldambt

De gemeente Oldambt wil alle vrijwilligers die binnen de gemeente Oldambt actief zijn bedanken voor hun inzet! Daarom organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Het Oude Ambt in samenwerking met de gemeente Oldambt een gezellige feestavond met muziek, een hapje en een drankje op woensdag
25 november in de Sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 6 in Winschoten. Tijdens deze avond wordt ook de vrijwilligersorganisatieprijs uitgereikt gesponsord door de Rabobank en wordt de vrijwilliger van het jaar bekend gemaakt. Muziek wordt die avond verzorgd door Wia Buze en de formatie De
Koesters. Aanvang avond 19.30 uur.
Degenen die geen uitnodiging hebben ontvangen, mogen dit bericht beschouwen als zodanig en zijn dan ook van harte welkom.

De Vrijwilligersorganisatie prijs

De vele vrijwilligers die dagelijks in de weer zijn in de gemeente Oldambt, verdienen een groot compliment. Daarom kunt u zich inschrijven voor de Vrijwilligersorganisatieprijs gemeente Oldambt 2015. Deze prijs wordt georganiseerd door de gemeente Oldambt, Rabobank en Het Steunpunt
Vrijwilligerswerk.
Het is een stimuleringsprijs voor vrijwilligerswerk en een waarderingsprijs voor het vele en onmisbare werk dat door vrijwilligers gedaan wordt.

De vrijwilligersorganisatieprijs wordt uitgereikt op woensdag 25 november in de Sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 6 in Winschoten tijdens het Vrijwilligersfeest.

De Vrijwilligersorganisatieprijs wordt uitgereikt aan een opvallend of inspirerend vrijwilligersproject en/of -organisatie in de gemeente Oldambt en bestaat uit een fraaie standaard en een geldbedrag die per sector worden uitgereikt:

* sector zorg en welzijn;
* sector maatschappij, cultuur en natuur;
* sector sport. De inzendingen wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury.

Verenigingen en Stichtingen kunnen zich voor 1 november 2015 aanmelden voor de vrijwilligersprijs met motivatie bij Johanna Roelfsema, JRoelfsema@hetoudeambt.nl.

Vrijwilliger van het jaar

Iedereen kan een persoon voordragen om vrijwilliger van het jaar te worden. De vrijwilligersprijs wordt uitgereikt op woensdag 25 november in de Sporthal aan de Mr. D.U. Stikkerlaan 6 in Winschoten tijdens het Vrijwilligersfeest.

U kunt een vrijwilliger nomineren voor 1 november 2015 door een motivatie te schrijven waarom juist deze vrijwilliger de titel "vrijwilliger van het jaar" verdient. Deze motivatie kunt u sturen naar JRoelfsema@hetoudeambt.nl. De prijs wordt beoordeeld door een onafhankelijke jury.