RVO.nl genomineerd voor Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2015

Gepubliceerd op: 29 september 2015 | Gewijzigd op: 29 september 2015

Als een van 30 genomineerde organisaties dingt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) mee naar de titel `Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2015'. Woensdag 30 september wordt bekend welke 10 overheidsorganisaties nog in de strijd zijn voor een van de 3 finaleplekken. Maandag 23 november 2015 horen de laatste 3 finalisten tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal wie zich de beste overheidsorganisatie van het jaar 2015 mag noemen.

De verkiezing brengt goede initiatieven voor het voetlicht en draagt zo bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur. RVO.nl is er voor de ondernemer en laat haar maatschappelijke meerwaarde zien door beleid uit te voeren voor ondernemers om de Nederlandse economie te versterken en de maatschappij duurzamer te maken.

Elk jaar weten ruim 240.000 duurzame, agrarische, innovatieve en internationale ondernemers de weg naar RVO.nl te vinden. Vorig jaar is er in totaal zo'n 4 miljard euro ingezet om ondernemers te stimuleren meer te innoveren, duurzamer te ondernemen of de stap naar het buitenland te maken . Dit doet RVO.nl voornamelijk in opdracht van het ministerie van Economische Zaken, het ministerie van Buitenlandse Zaken, het ministerie van Infrastructuur en Milieu en het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties.

De verkiezing is een initiatief van de Vereniging voor OverheidsManagement (VOM) in samenwerking met Unie van Waterschappen, Verenging voor Bestuurskunde, IPO, BZK, ICTU, VNG en KING.

Meer informatie www.overheidsorganisatievanhetjaar.nl

Kennismaken met RVO.nl? Bezoek www.rvo.nl/kennismaken