Week van de vakbond bij de Grontmij


Week van de vakbond bij de Grontmij

Geplaatst op 29 september 2015
[IMG]
Van maandag 5 oktober t/m vrijdag 9 oktober aanstaande is de week van de vakbond bij Grontmij!
Elke dag wordt er op een andere Grontmij locatie een dag georganiseerd waar je kunt kennis maken met De Unie. De week van de vakbond wordt georganiseerd voor alle medewerkers bij Grontmij, dus ook de niet-leden hebben de mogelijkheid om kennis te maken met De Unie.

Weekschema

Zie hieronder wanneer we bij Grontmij op locatie zijn!

Datum Tijden Locatie Grontmij
Maandag 5 oktober 2015 11.30 - 14.00 uur De Bilt
Dinsdag 6 oktober 2015 11.30 - 14.00 uur Alkmaar
Woensdag 7 oktober 2015 11.30 - 14.00 uur Groningen
Donderdag 8 oktober 2015 11.30 - 14.00 uur Rotterdam
Vrijdag 9 oktober 2015 11.30 - 14.00 uur Eindhoven




Loopbaancheck



De wereld verandert snel en De Unie vindt het belangrijk dat haar leden af en toe goed stil staan bij hun loopbaan. Om weer even bewust te zijn van de eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling. Hoe je het maximale uit jezelf kunt halen, een koers voor jouw verdere loopbaan kunt
vaststellen en bedenkt hoe je daar kunt komen. Of om na te denken over jouw `Plan B' op het moment dat je het roer wilt omgooien, of de organisatie dat doet?

De Unie helpt je daar verder bij. Wij hebben professionele loopbaanadviseurs die samen jouw vragen beantwoorden. Om samen te bekijken waar je goed in bent, en hoe je dat optimaal kunt inzetten. De adviseurs hebben een nuchtere en vooral praktische kijk op loopbaan en ontwikkeling.
Heb je interesse om samen met een professional van gedachten te wisselen over jouw persoonlijke situatie? Meld je dan hier aan of spreek ons volgende week aan tijdens de week van de vakbond.



Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met John Kapteijn.

Informatie

Sectoren: Dienstverlening
Geplaatst in: Actueel Nieuws