Onderhoud Maastrichterweg vanaf 5 oktober


Vanaf maandag 5 oktober voert de gemeente onderhoudswerkzaamheden uit aan de Maastrichterweg. Het asfalt is vanaf de Zuidelijke Randweg tot aan de Schafterdijk aan vervanging toe. Tijdens de werkzaamheden wordt de huidige bovenste asfaltlaag verwijderd en brengt de aannemer een nieuwe
verstevigende deklaag aan. Daarnaast vervangt hij de trottoirbanden tussen de Zuidelijke Randweg en de Hoeve. De werkzaamheden duren 4 weken, dus van 5 tot en met 30 oktober. De planning is alleen haalbaar bij goed weer.

Afsluiting Maastrichterweg voor autoverkeer

Tijdens de werkzaamheden is de Maastrichterweg volledig afgesloten voor autoverkeer. Het verkeer wordt omgeleid via de Zuidelijke Randweg - N69 (Luikerweg) - Dorpsstraat - Bruggerdijk - Peedijk. Voor de bereikbaarheid van aanliggende percelen worden aanvullende verkeersmaatregelen getroffen.
Het fietspad blijft wel open, dus fietsverkeer blijft gewoon mogelijk.

Na afronding van het werk heeft de Maastrichterweg op het gedeelte Zuidelijke Randweg - Schafterdijk een duurzaam veilig profiel, dat herkenbaar is aan de dubbele asstreep.

Vragen

Met vragen over de werkzaamheden, kunt u contact opnemen met de heer R. Jacobs van de gemeente via telefoonnummer (040) 208 3444, of via een email naar rob.jacobs@valkenswaard.nl.