Kadernota Maatschappelijke voorzieningen Schouwen-Duiveland klaar


Hoe ziet het maatschappelijke voorzieningenniveau er in de toekomst op Schouwen-Duiveland uit?
Deze vraag stelde de gemeente zich in mei van dit jaar. Door de organisatie van twee series van twee bijeenkomsten ging zij met de samenleving hierover in gesprek.

Op 7 oktober wordt het concept eindproduct van dit traject gepresenteerd en de keuzes toegelicht. Iedereen die geinteresseerd is, is welkom vanaf 19.00 uur in het gemeentehuis. De avond start om 19.30 uur met een opening door wethouder Van Burg.

Reactie op het concept

Tijdens de presentatie is er gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te maken. Aansluitend is er een mogelijkheid om ook schriftelijk een reactie achter te laten. Van alle reacties maken wij een verslag. In dit verslag wordt aangegeven of de reacties nog tot wijzigingen in het concept
document hebben geleid en waarom. Dit verslag wordt toegevoegd aan de stukken die in oktober aan de gemeenteraad worden voorgelegd. Daarna gaan we met de uitvoering aan de slag.

Afsluiting traject

Met deze bijeenkomsten sluiten we een intensief interactief proces af. Het eindproduct dat we met de samenleving ontwikkeld hebben, is nu gereed. De kadernota wordt hierna niet meer ter inzage gelegd. Het is de bedoeling dat B&W op dinsdag 20 oktober een besluit neemt. Op donderdag 5 november
bespreekt de Commissie Samenleving & Bestuur de stukken. Op dat moment is er nog gelegenheid om in te spreken. Op donderdag 26 november spreekt de gemeenteraad zich over de nota uit.

Aanmelden

Voor een goede organisatie van de avond vraagt de gemeente om uzelf aan te melden, dit kan via: via www.schouwen-duiveland.nl > inwoner > projecten > project maatschappelijke voorzieningen > bijeenkomsten.

Vragen en meer informatie

Voor vragen kunt u terecht bij projectleider Marlys Schild, projectleider nota maatschappelijke voorzieningen via (0111) 452 131. Ook vindt u meer informatie over het project op onze website.

1/1

Laatst gewijzigd: 29 september 2015

Deel deze pagina op:
Twitter Twitter
Facebook Facebook
del.icio.us del.icio.us
Hyves Hyves
LinkedIn LinkedIn
Digg Digg
Google Bookmark Google Bookmarks