Vooraankondiging startbijeenkomst Dementievriendelijke gemeente Eersel


De gemeente Eersel gaat zich, samen met diverse partners, inzetten om een Dementievriendelijke gemeente te worden. Een gemeente waarin iedereen die dementie heeft of op andere wijze met dementie te maken heeft, zich thuis voelt en onderdeel blijft uitmaken van de samenleving.

Op donderdagmiddag 19 november a.s. vindt de startbijeenkomst plaats in gemeenschapshuis D'n Boogerd in Vessem. De aanvangstijd is 13.30 uur.

Dementievriendelijke gemeente EerselTijdens deze bijeenkomst licht de gemeente Eersel de plannen toe, is het mogelijk om aan workshops deel te nemen en is er een informatiemarkt. De bijeenkomst is bedoelt om u te informeren en enthousiast te maken om ook een bijdrage te leveren aan een
dementievriendelijke gemeente Eersel!

Reserveer alvast de datum en het tijdstip in uw agenda! Betrokken organisaties (vrijwillig en professioneel) ontvangen medio oktober een uitnodiging. Ook alle burgers die belangstelling hebben zijn van harte welkom! De uitnodiging voor de bijeenkomst komt in oktober in de Hint en op de website
van de gemeente Eersel te staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Trudy van Hoef van de gemeente Eersel. Zij is te bereiken via het telefoonnummer (0497) 531376 of via het e-mailadres: t.vanhoef@eersel.nl.