Laat je kringloopgoederen gratis ophalen


Laat je kringloopgoederen gratis ophalen

In samenwerking met de gemeente Hellevoetsluis verzorgt kringlooporganisatie Het GOED Vlaardingen het inzamelen van het herbruikbare deel van het grof huishoudelijk afval in de gemeente Hellevoetsluis.

Dus als u gaat opruimen gooi de herbruikbare spullen niet weg maar bel de Kringlooplijn van Het Goed, telefoonnummer: 010 460 25 99, om de goederen gratis aan huis te laten ophalen.



Iedere dinsdag en donderdagochtend rijdt Het Goed in Hellevoetsluis op afspraak om goederen aan huis op te halen. Deze service is voor inwoners gratis. Om de spullen op te laten halen kunt u tijdens kantooruren bellen met de kringlooplijn van Het Goed Vlaardingen, telefoonnummer 010 460 25 99.
In overleg haalt Het GOED ook complete inboedels op. De herbruikbare spullen kunnen ook gescheiden worden aangeboden op het Milieustation aan de Rijksstraatweg 252a, nabij de witte molen. Daar staat de witte container van Het Goed voor nog bruikbare goederen. Goederen die Het Goed graag
ontvangt zijn meubels, lampen, boeken, servies, speelgoed en tuinmeubelen.



Het GOED is een landelijke kringlooporganisatie waarbij 24 kringloopwarenhuizen zijn aangesloten. Het GOED zet zich samen met gemeenten en partners in voor meer hergebruik van goederen en werkgelegenheid. De kringloopgoederen uit Hellevoetsluis worden opgehaald en verkocht in het
kringloopwarenhuis in Vlaardingen. In dit trendy warenhuis van 2.014 m2 worden de vele tweedehandsartikelen overzichtelijk getoond. Het Goed Vlaardingen heeft afgelopen jaar met 48 medewerkers 1.003.000 kilo waarvan 100.000 kilo uit Hellevoetsluis gebruikte spullen ingezameld.