Wijkbeurs voor Keverdijk en Thijssepark


Woont u in de Keverdijk of het J.P.Thijssepark en heeft u ideeen om samen met anderen de wijk nog prettiger te maken? Kom dan op donderdagavond 15 oktober naar de wijkbeurs en deel uw wens of initiatief met anderen uit uw buurt.

Op deze eerste wijkbeurs worden vraag en aanbod aan elkaar gekoppeld. Er zijn personen aanwezig (`makelaars') die u helpen om met de juiste buurtgenoten in contact te komen. Het kan om allerlei zaken gaan. Om u een idee te geven, volgen hieronder wat voorbeelden van de resultaten van
wijkbeurzen elders in ons land.

* Een schaakclub kreeg onderdak op een school. Als tegenprestatie organiseerde de club een wedstrijd simultaan schaken voor de leerlingen.
* Een groepje bewoners op leeftijd wilde graag dat de voortuinen van de hele straat er mooi uitzien, maar ze wisten niet goed hoe ze dat moesten aanpakken. De plaatselijke tuindersvereniging wilde graag adviseren en enkele jongere buurtbewoners bleken bereid een handje te helpen.
* Een mevrouw zocht iemand die 's avonds met haar mee ging om de hond uit te laten. Vijf buurtgenoten boden zich aan en wisselen elkaar nu af.

Organisatie, tijd en plaats

De wijkbeurs wordt georganiseerd door Versa Welzijn, Buurtplatform KTV en de gemeente Naarden.
De beurs vindt plaats in het gebouw van SCAN, Majoor Kampsstraat 3. Wethouder Marleen Sanderse geeft om 19.30 uur het startschot. De beurs duurt tot 21.30 uur.

Aanmelden

In verband met de catering stellen de organisatoren het op prijs wanneer u zich tevoren aanmeldt via www.naarden.nl/wijkbeurs. U kunt ook gebruik maken van een papieren inschrijfformulier. Die zijn verkrijgbaar in het SCAN-gebouw (Majoor Kampsstraat 3) en op het Stadskantoor.