Ontmoet bedrijven uit Shandong tijdens seminar in Den Haag

Gepubliceerd op: 1 september 2015 | Gewijzigd op: 1 september 2015

Van 17 tot 20 september organiseert de provincie Shandong een handelsdelegatie naar Nederland. De delegatie brengt een bezoek aan haar zusterprovincie Noord Holland, de provincie Gelderland en organiseert op vrijdag 18 september een seminar, matchmaking & networking event in het World Forum in Den Haag.

De provincie Shandong beschikt over grote hoeveelheden grondstoffen en energie. Vanwege de gunstige ligging speelt de provincie een belangrijke rol in de economische ontwikkeling van China. Shandong staat zelfs bekend als het 'Westland' van China vanwege de sterke sector agro & food.

Ontmoet bedrijven uit Shandong tijdens het seminar

Meer dan 100 ondernemingen uit Shandong, actief in verschillende sectoren, zullen deelnemen aan het seminar. De ondernemingen zijn op zoek naar Nederlandse bedrijven om business te ontwikkelen op basis van partnerships, allianties, import, export, technologie, kennisuitwisseling en investeringen.

De organisatie van dit seminar is in handen van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering en China Council for Promotion of International Trade Shandong Sub-council (CCPIT Shandong). De opening zal verricht worden door Mr. Wang, vice-gouverneur van de Shandong provincie en mr. Gierveld, plv. DG Agro & Natuur bij het ministerie van Economische Zaken.

Deelname aan het seminar

Bent u geinteresseerd in deelname aan dit seminar? Neem dan contact op met Wei Wei Siauw:

E wsiauw@nchnl.nl

T 070-3441 544 / 06-19 03 31 27

Kijk voor meer informatie op de site van het Nederlands Centrum voor Handelsbevordering. Het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Jinan (hoofdstad van de provincie Shandong) ondersteunt de missie ter plaatse.

Netherlands Business Support Office

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het buitenlandnetwerk van ambassades, consulaten en NBSO's. Zij kunnen voor u contacten leggen en op zoek gaan naar marktinformatie.