Stadsgesprek met wethouder Bashara


17-9-2015

Wethouder Bashara nodigt inwoners van Hoorn uit om op zaterdag 19 september aan te schuiven voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Een goed en open gesprek over de stad en wat verder ter tafel komt. Dat is de uitnodiging van wethouder Samir Bashara aan alle inwoners en ondernemers van Hoorn. Vanaf zaterdag 19 september is de wethouder een keer per maand te vinden in De Zwarte Olifant in de binnenstad van Hoorn.

Bashara houdt zich bezig met het thema `de democratische stad'. De ambitie van het college is meer gesprek, openheid en samenwerking in de relatie tussen de gemeente en de stad. Samir Bashara: `Ik nodig iedereen van harte uit om aan te schuiven voor een goed gesprek en een kopje koffie. Het
kan een kennismaking zijn, maar ook het uitwisselen van ideeen over wat goed gaat en beter kan. Alles mag wat mij betreft ter tafel komen, maar ik ben in het bijzonder geinteresseerd in het thema van de democratische stad. Dat gaat over het overbruggen van de afstand tussen het stadhuis en de
stad. Bijvoorbeeld over de vraag hoe gemeente en inwoners meer en beter kunnen samenwerken en over wie welke rol heeft in onze samenleving.'.

Een goed gesprek
Het eerste goede gesprek vindt plaats op zaterdag 19 september van 10 tot en 12.00 uur bij de Zwarte Olifant, Nieuwe Noord 10. U kunt op elk moment aanschuiven.

Overige data
Kunt u niet op zaterdag 19 september? Dan kunt u altijd aanschuiven op een van de volgende dagen:
10 oktober 2015
14 november 2015
12 december 2015