Is uw zorg veranderd? Deel uw ervaringen op 7 oktober!


Sinds 1 januari heeft de gemeente nieuwe taken op het gebied van de (jeugd)zorg. De gemeenteraad is erg benieuwd naar hoe u deze veranderingen ervaart.

Is er iets veranderd in uw indicatie? Heeft u een zogenaamd keukentafelgesprek gehad? Hoe gaat het als u een persoonsgebonden budget heeft? Weet u waar u terecht kunt als u vragen heeft? Met welke zorgverlener(s) heeft u te maken? Hoe ervaart u dat? Dit zijn voorbeelden van vragen die bij de
raadsleden leven en waarop u het antwoord heeft.

Wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit voor een bijeenkomst om uw ervaringen te delen met de leden van de gemeenteraad en met andere inwoners. Dat doen we in groepjes van 5 tot 7 mensen.

Deze bijeenkomst vindt plaats op woensdag 7 oktober bij Natuurlijk Gruun, Zijveling 1 in Ommeren. U bent vanaf 19.30 uur welkom voor een kopje koffie of thee. De bijeenkomst is van 20.00 - 21.30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor een 1-op-1 gesprek met een raadslid of een van onze
medewerkers.

Heeft u belangstelling?

Wilt u zo vriendelijk zijn om ons te laten weten of u belangstelling heeft om hierbij te zijn? Dat kan door te bellen naar 14 0344 of te mailen naar gemeente@buren.nl o.v.v. "ervaringen met de zorg".

Wilt u uw ervaringen delen, maar kunt u er niet bij zijn?

Wilt u graag uw ervaringen delen, maar kunt of wilt u dat niet bij de bijeenkomst doen? Ook dan kunt u bellen of mailen. We zoeken dan samen naar een manier waarop u dat wel kunt doen. Bijvoorbeeld telefonisch of per brief, mail of op afspraak.

Wij kijken uit naar uw komst!

Met vriendelijke groet, namens de raadsleden,

burgemeester Jan de Boer

NB: Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor inwoners. Zorgverleners die hun ervaringen over de veranderingen willen delen, krijgen hiervoor een andere mogelijkheid.

Te downloaden:

* uitnodiging bijeeenkomst 7 oktober 2015.pdfpdf(473,7 KB)Lees voor

Document download informatie:

* Bestanden met de extensie .pdf kunnen gelezen worden met bijvoorbeeld: Adobe Reader