Infomarkt Anna's Hoeve 26 september


Redactie Gemeente Hilversum

Ontdek de bouwmogelijkheden op Anna's Hoeve tijdens de infomarkt op 26 september van 13.00 tot 16.00 uur.

De gemeente presenteert u de kavels die 12 oktober in de verkoop gaan en laat u zien hoe prachtig het wonen is op deze locatie.

Doel

Doel van de infomarkt is om u van alle informatie te voorzien die u nodig heeft om van de geweldige woonkans op Anna's Hoeve gebruik te maken. Leer bijvoorbeeld Anna's Hoeve vanuit een uniek perspectief kennen via een 3D-impressie. Laat u informeren over de procedures en mogelijkheden rond
bouwen en wonen op deze prachtige locatie. Het Gooi & Omstreken laat zijn plannen voor de sociale huurwoningen zien. Ook voor een kennismaking met de mogelijkheden rond samen (CPO) en duurzaam bouwen bent u bij de infomarkt aan het juiste adres.

Zelfbouwers

Laat u inspireren door zelfbouwers die nu op Anna's Hoeve hun droomhuis aan het bouwen zijn of laat u op ideeen brengen door de bouwmogelijkheden die de architecten u laten zien. U kunt ook per fiets een tocht door de wijk te maken, terwijl de kinderen lekker de handen uit de mouwen steken:
samen met Scouting Heidepark kunnen zij hun eigen droomhutten bouwen of tekeningen maken van hun droomhuis op de Anna's Hoeve.

Ervaar de wijk en parkeren

Omdat de infomarkt plaatsvindt middenin Anna's Hoeve zelf (kruising Anthony Fokkerweg/ Minckelersstraat), kunt u de mogelijkheden van de wijk zelf ervaren. Op de locatie is voldoende ruimte om uw fiets te parkeren. De bouwweg is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Uw auto kunt u parkeren
aan de Anthony Fokkerweg.
Wilt u meer weten over Anna's Hoeve, kijk dan op www.annas-hoeve.nl