Postillion Hotels BV winnaar 2015 in hotel-restaurantsector


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150917 -- Postillion Hotels BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de hotel-restaurantsector. Het concern heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevend hotel-restaurantbedrijf, met een zeer sterke positionering. ‘Postillion Hotels biedt hotelfaciliteiten van de hoogste orde en heeft op dat gebied inmiddels een uitstekende reputatie opgebouwd.’

Postillion Hotels BV is specialist in de hotel-restaurantsector, met 6 hotellocaties verspreid over heel Nederland en, sinds een aantal maanden, een state-of-the-art congreslocatie in het WTC Rotterdam. Zij onderscheidt zich door de hoge kwaliteit van haar medewerkers, die de klanten vakkundig en vriendelijk te woord staan. Daarnaast geldt zij als een van de topaanbieders van vergader- en congreslocaties die aan de hoogste eisen voldoen. Niet voor niets hebben meerdere Postillion hotels de afgelopen jaren awards gewonnen voor de beste congreslocatie. Postillion streeft ernaar de komende jaren uit te breiden naar 12 locaties, bij voorkeur gunstig gelegen aan de snelwegen. Op internationaal gebied wordt er sinds kort samengewerkt met Jin Jiang, een grote Chinese hotelketen.

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in Postillion Hotels BV een van de leidende hotelketens van Nederland en een stabiele, vooruitstrevende onderneming die in de toekomst nog veel successen kan behalen binnen de markt.

Dutch Hotel Award

De jury prijst met name haar focus op vergader- en congresfaciliteiten. ‘Alle locaties worden periodiek geheel gemoderniseerd en aangepast aan de hedendaagse wensen van de klant, met Wifi, beamers, schermen, tv’s en de modernste audiovisuele apparatuur. Zo is het Hotel Dordrecht in 2013 geheel gerenoveerd en heeft de locatie Deventer vorig jaar zowel de Dutch Hotel Award ontvangen als de Award voor beste General Manager’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie. ‘Postillion richt zich vooral op de zakelijke markt en biedt hiervoor het Meet-Work-Stay-concept en diverse 4-, 8- of 12-uurs vergaderarrangementen, die in de markt zeer goed zijn ontvangen. Zeker ook noemens­waardig is de ontwikkeling van gezonde voeding die de hersenen stimuleert bij vergaderingen.’

MVO staat bij Postillion Hotels hoog in het vaandel. De keten beschikt over de Gouden Green Key, de hoogst haalbare score binnen de hotelsector op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen. Ook steunt men diverse goede doelen. ‘Al met al reden om Postillion Hotels uit te roepen tot winnaar in de hotel-restaurantbranche én te nomineren voor de Nationale Business Succes Award 2015’, aldus de Nominatiecommissie.

Meer informatie: http://www.postillionhotels.com/ 

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.