Kermis in Terneuzen


Van vrijdag 18 tot en met zondag 27 september is het weer kermis in Terneuzen. Dat wordt weer tien dagen genieten voor jong en oud!

Op de Markt en het Stadhuisplein is plek gemaakt voor ruim dertig attracties. Voor iedereen is er dus wel een leuke attractie te vinden.

Korting op attracties
In het Zeeuwsch Vlaams Advertentieblad vindt u in week 38 de kermiskrant. Hierin staan knipbonnen waarmee u voor een leuke prijs kunt genieten van de verschillende attracties. Ook het lot voor de traditionele kermisloterij, die plaatsvindt op zondag 27 september, vindt u in de kermiskrant. De
krant is ook te downloaden van deze site.

Heppie Deej!
Onder de noemer 'Heppie Deej!' is er op donderdag 24 september een speciale dag voor mensen met een beperking van Stichting Tragel Zorg en Gors. Dit houdt in dat ze gratis in de attracties mogen en een gratis drankje krijgen bij een van de restaurants/cafes op de Markt in Terneuzen. Tussen
14.30 en 17.30 uur mogen ze met een speciale strippenkaart in alle attracties waar ze graag in willen. Voor wie de attracties te snel vindt gaan, draaien deze attracties op verzoek langzamer.

Uitreiking publieksprijs
Ook nieuw dit jaar is de uitreiking van een publieksprijs. Bezoekers van de kermis worden gevraagd via internet (via www.terneuzen.nl) te stemmen op hun favoriete attractie. De uitreiking van de publieksprijs is donderdag 24 september om 22.45 uur in cafe Du Commerce in Terneuzen.