VOORKOM EXTRA KOSTEN, BETAAL UW BELASTINGEN OP TIJD


Home > Publicaties > Nieuwsberichten

VOORKOM EXTRA KOSTEN, BETAAL UW BELASTINGEN OP TIJD

In februari 2015 heeft de gemeente de aanslag gemeentelijke belastingen aan alle inwoners van Rijnwaarden verzonden. De aanslag moest uiterlijk op 30 juni 2015 betaald zijn, als u geen machtiging voor een automatische incasso heeft afgegeven. Had u niet tijdig betaald, dan heeft u een
aanmaning ontvangen.

Extra kosten voorkomen

Heeft u de aanmaning nog niet geheel betaald? Dan ontvangt u zeer binnenkort een dwangbevel. De kosten van het dwangbevel zijn minimaal EUR 39,00 en kunnen oplopen tot EUR 11.473,00 . U kunt deze kosten voorkomen door direct de belasting en de aanmaningskosten te betalen.

Toch een dwangbevel

Na ontvangst van het dwangbevel krijgt u de kans om binnen twee dagen de belastingen en alle bijkomende kosten te betalen. Door u te houden aan deze termijn voorkomt u dat de deurwaarder beslag legt op uw loon, auto, inboedel, huis etc.

Betalingsafspraken

Het is in uw eigen belang dat u op tijd betaalt. Controleer daarom uw administratie.

Heeft u nog geen dwangbevel ontvangen en het lukt u niet om op tijd uw belastingen te betalen? Neemt u dan direct contact op met de medewerkers van de gemeentewinkel om hierover afspraken te maken. Heeft u wel een dwangbevel ontvangen en het lukt u niet om op tijd uw belastingen te betalen?
Neemt u dan contact op met het deurwaarderskantoor. De contactgegevens van het deurwaarderskantoor staan vermeld op het dwangbevel.