Natuurmonumenten vraagt mening inwoners Parkstad over Heidenatuurpark


Natuurmonumenten vraagt mening inwoners Parkstad over Heidenatuurpark

Wat vinden de inwoners van de regio Parkstad belangrijk voor het Heidenatuurpark? Dat wil Natuurmonumenten graag weten en daarom houdt de vereniging een achterbanraadpleging. In een digitale enquete wordt bezoekers van het gebied gevraagd naar hun mening over recreatie en beleving. Door
verbinding van natuurgebieden moet een natuur- en recreatiegebied van formaat ontstaan. De ervaringen en meningen van bezoekers gaat Natuurmonumenten helpen te bepalen waar ze haar energie in moet zetten om verbindingen en voorzieningen te verbeteren.

Doe mee

Laat weten wat je van deze plannen vindt door voor 1 oktober de enquete in te vullen. Je vindt de vragenlijst op: www.natuurmonumenten.nl/heidenatuurpark >>.

Deelnemers maken kans op een exclusieve wandeling in het Heidenatuurpark met de boswachter!

De resultaten van de achterbanraadpleging worden eind oktober bekendgemaakt op de website www.natuurmonumenten.nl/heidenatuurpark >>.

Met de uitkomst van de raadpleging gaat Natuurmonumenten kijken waar zij energie in moet steken om de recreatieve verbindingen tussen de Brunssummerheide, Teverenerheide en natuurpark Roode Beek / Rodebach te verbeteren. Ook kan Natuurmonumenten namens de achterban het gesprek aangaan met haar
partners binnen het Heidenatuurpark over de ontwikkeling van het groevegebied in Abdissenbosch.