Positiviteit overheerst op Flowers Expo Moskou


16 september 2015

Positiviteit overheerst op Flowers Expo Moskou

De beurs Flowers Expo Moskou vond plaats op 8 tot en met 10 september 2015 en de beursdagen zijn goed verlopen voor de deelnemers aan het Holland Paviljoen.

Floraholland Flowers Expo Moskou

Meer dan 15 bedrijven presenteerden hun producten en diensten aan de Russische markt. FloraHolland organiseerde dit jaar samen met Greenn een Nederlandse paviljoen met kwekers en klanten.

Holland Paviljoen: centraal ontmoetingspunt

De FloraHolland stand vormde een centraal ontmoetingspunt waar de verschillende partijen elkaar konden treffen. De wereldbol vol met bloemen was een eyecatcher. Ook de speciale 'fotostand' met als achterwand een overzicht van alle deelnemers aan het paviljoen, trok veel aandacht.

De foto's werden gedeeld op social media, zoals Instagram, Twitter en Facebook. Woensdagavond 9 september 2015 organiseerde FloraHolland samen met Greenn een event waar een presentatie werd gegeven over de ontwikkelingen in Rusland.

Productpromotie

Conclusie na drie dagen Flower Expo Moskou was dat de beurs een interessante en inspirerende beurs is. En een goede manier om de producten van onze leden te promoten in deze grote afzetmarkt.