Wandelen in Hof van Delfland


Wandelen in Hof van Delfland /

15 september 2015 - Negenhonderd kilometer wandelroutes langs de mooiste plekjes in de steden, langs het strand en het open groene landschap van Delfland: dat is het wandelroutenetwerk Hof van Delfland.

Wandelschoen

De opening van het wandelroutenetwerk Hof van Delfland wordt gevierd met een wandelweekend op 26 en 27 september. Een weekend met ruim 60 wandelactiviteiten, georganiseerd door natuurorganisaties en ondernemers.

Wandelroutes

Ga met de boswachter mee op tijdreis door het Haagse stadsbos, ontdek een vliegend wandelpad of loop mee met een schaapskudde. Misschien haak je liever aan bij een griezelwandeling door Delft? Tijdens het wandelweekend staat er van alles op stapel langs het 900 km lange wandelroutenetwerk. Zo
zijn er bijvoorbeeld prachtige wandelingen door natuurgebieden als de Vlietlanden en de Ackerdijkse Plassen. Ook zijn er diverse wildplukwandelingen en historische stadstochten.

Verhalenvertellers en theater

Het weekend biedt meer dan wandelen alleen: verhalenvertellers langs de wandelpaden, een verteltheatertje in een knusse hooiberg. Wil je niets missen? Overnachten kan op de speciale pop-up wandelcamping in Maasland. Het programma kun je vinden op de website van Heerlijk Buiten.

Activiteiten

Weten welke activiteiten waar worden gehouden? Klik op de kaart hieronder.



IFrame
</p>