Eerste paal MFA


MFA Oosthuizen

De MFA Oosthuizen in Waterrijk staat nu echt aan de vooravond van haar uitvoering. De MFA gaat onderdak bieden aan basisschool het Kraaiennest, Cultureel Centrum De Watering en Berend Botje.

Het plan voor de MFA is ontworpen door Rietvink Architecten uit Oosthuizen. Dit past zeer goed in de landelijke omgeving en draagt bij aan een modern woon- en leefklimaat in de gemeente Zeevang. In de afgelopen periode heeft de gemeente een aannemer geselecteerd. Hecon Groep uit De Goorn is
als beste partij beoordeeld. Hecon heeft met de gemeente afgesproken dat zij voor de uitvoering vooral gebruik gaat maken van lokale partijen. Zo wordt de lokale markt zeer nauw betrokken bij de realisatie van deze mooie nieuwe accommodatie en kunnen zij daar ook aan bijdragen.

Alle voorbereidingen zijn nu getroffen om te kunnen starten met de bouw. Aannemer Hecon gaat op vrijdag 25 september starten met de bouw, aan de Seevancksweg 93 te Oosthuizen.

De eerste paal zal op vrijdag 25 september om 15.00 uur geslagen worden door de jongste leerling van basisschool Het Kraaiennest en door Cor Koning, erelid van toneelvereniging Burgernut.

Het gehele traject zijn gemeente en toekomstige gebruikers samen opgetrokken. Zo is er overleg met hen geweest over het ontwerp en ook in de periode van bouwen, wordt deze wijze van samenwerken voortgezet. De toekomstige gebruikers gaan straks met enige regelmaat in overleg met de aannemer
voor de verdere uitwerking van het plan. Uiteraard levert de bouw momenten op om mooie mijlpalen in de uitvoering te vieren de eerste paal is hier het eerste moment voor.

Wij nodigen u daarom van harte uit aanwezig te zijn bij dit speciale moment. Aansluitend aan het slaan van de eerste paal nodigen wij u uit voor een hapje en drankje bij Cultureel Centrum de Watering aan de Krommert 18 te Oosthuizen.