Doet u mee aan Stoptober?


Stoptober komt uit Engeland. Daar is in 2012 voor het eerst een campagne gevoerd om rokers 28 dagen (vier weken) te laten ervaren hoe een leven zonder sigaretten voor hen is. Vorig jaar werd Stoptober in Nederland gelanceerd. Ook hier was het een groot succes. Dit jaar biedt Stoptober u
opnieuw de kans om in oktober 28 dagen te stoppen. Als u zich inschrijft en 28 dagen niet rookt, bent u succesvol. Dat is de boodschap van Stoptober.

Wat houdt meedoen in?

Door je in te schrijven en mee te doen aan Stoptober geeft u uzelf een groot cadeau. Via de gratis app of e-mail, via Facebook en twitter en natuurlijk via radio en televisie wordt u ondersteund en aangemoedigd om 28 dagen niet te roken.

Volg de website www.stoptober.nl voor het laatste nieuws over 28 dagen stoppen met roken. Bijvoorbeeld over de Stoptober-camper. Die rijdt door heel Nederland en komt misschien ook bij u in de buurt. Kijk ook op de website voor informatie over Stoptober op radio en tv.

Wilt u langer of blijvend stoppen, dan is er na de maand oktober de website alledagennietroken.nl. Daar vindt u alle informatie over roken en vooral ook: stoppen met roken.

[IMG]