Kom naar de Veiligheidsdag op zaterdag 3 oktober 2015


10/09

Kom naar de Veiligheidsdag op zaterdag 3 oktober 2015

[IMG]
Op zaterdag 3 oktober 2015 organiseren de gemeenten Dinkelland en Tubbergen een veiligheidsdag. Wilt u weten hoe we samen kunnen zorgen voor onze veiligheid? Kom dan tussen 10.00 en 16.00 uur naar de Veiligheidsdag in Weerselo.

Wat moet ik doen als er brand uitbreekt? Welke aanpassingen kan ik doorvoeren in huis om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen? Wat moet ik doen om een inbreker buiten de deur te houden? Wat houdt de samenwerking tussen de Duitse en Nederlandse Politie in? Op de Veiligheidsdag
2015 in Weerselo krijgt u het antwoord op deze en andere vragen rond het thema veiligheid in en om het huis.

Veiligheid in en om het huis
Het thema van de Veiligheidsdag is `veiligheid in en om het huis'. Want veiligheid is van ons allemaal. Natuurlijk moet u in een noodsituatie altijd 112 bellen, maar er is veel wat u zelf kunt doen om te voorkomen dat dat telefoontje nodig is.
De Veiligheidsdag wordt georganiseerd tegelijkertijd met de Woonbeurs. Dus u vindt hier niet alleen alles over veiligheid, maar ook over uw woning.

Leren, vermaken en ontdekken
De Veiligheidsdag 2015 staat bomvol van de activiteiten voor jong en oud. Politie, brandweer, en stichting Vitaliteit en Veiligheid Ouderen, maar ook de gemeente, Hart Safe Twente en verschillende andere partners zijn aanwezig op de Veiligheidsdag.
Doe mee aan workshops of leerzame activiteiten en ontdek wat u zelf kunt doen. Tijdens de informatiemarkt vertellen de professionals en vele vrijwilligers van deze organisaties u graag meer over hun werk.

Kleurwedstrijd
En voor de kinderen is er een kleurwedstrijd. Download hieronder de kleurplaat. Kleur deze kleurplaat in, neem de kleurplaat mee en wie weet win jij een super leuk veiligheidspakket!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bestanden:
Kleurplaat_Veiligheidsdag.pdf278 K