Gemeentekalender 2016


Stuur uw mooiste foto in en meld uw evenement aan

Gemeente Stein is bezig met de voorbereidingen voor de gemeentegids/-kalender 2016. De gemeentekalender voor 2016 wordt weer een combinatie van kalender met gemeentegids.

Zoals elk jaar worden op de kalender de uiteenlopende activiteiten in onze gemeente vermeld. Ook de feestdagen, vergaderdata van de raadscommissies en de gemeenteraad worden op deze kalender vermeld.

Stuur uw mooiste foto's in

De gemeentekalender willen we niet alleen voor u maken, maar ook met u! Als u een of meer foto's heeft die een beeld geven van onze veelzijdige gemeente Stein, ontvangen wij die graag van u.

Dit kan van alles zijn: foto's van de mooiste plekjes in de gemeente of foto's van een evenement in Stein dat u bezocht heeft. Een aantal van deze foto's zal worden gebruikt om de gemeentekalender te verfraaien. Wellicht dat u uw foto straks op de kalender terug ziet!!

Voor het insturen van foto's gelden de volgende voorwaarden:

* De foto's moeten zijn gemaakt in de gemeente Stein;
* De foto's moeten digitaal worden aangeleverd in de hoogst mogelijke resolutie echter minimaal 300 dpi;
* De foto's zullen door ons rechtenvrij worden gebruik; u ontvangt dus geen vergoeding;
* De gemeente Stein kan de foto's ook rechtenvrij voor promotionele doeleinden anders dan de kalender gebruiken. Bij het insturen van foto's geeft u toestemming voor het gebruik van uw foto's voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven.

U kunt uw foto'(s) tot uiterlijk 2 oktober 2015 insturen naar marlies.pijpers@gemeentestein.nl of op een cd zetten en afgeven bij de receptie van het gemeentehuis tav. Marlies Pijpers, met vermelding van uw naam en adresgegevens, telefoonnummer en een omschrijving van de foto.

Alvast bedankt.

Oproep aan verenigingen/instellingen

Voor de vermelding van activiteiten in onze gemeente roepen wij alle Steinse verenigingen en instanties op om hun activiteiten uiterlijk vrijdag 2 oktober aan te melden. Dat kan het beste door ons een kort bericht te sturen met de vermelding van de activiteit en de datum waarop de activiteit
in het jaar 2016 wordt georganiseerd.

U kunt dit bericht marlies.pijpers@gemeentestein.nl Maak hier gebruik van want op deze wijze kan uw activiteit opgenomen worden in onze kalender. Zo worden de activiteiten onder de aandacht gebracht van alle inwoners van de gemeente Stein.

Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op, tel. 046 435 9393.