Opladen en vrouwen


10 september 2015

7 en 8 september

FarmCamp

De accu weer opgeladen

We hebben een paar rustdagen ingelast. Ik moet eerlijk zeggen, het slechte weer begon parten te spelen. Iedere dag tot je vel koud en nat is niet zo prettig. We staan in Oudesluis, daar waar Sam in de sloot heeft gelegen. Het is een rustige camping/manege, zo in het naseizoen. Een goede hete
douche bekom je weer. Ik heb de binnenboel weer eens gedaan en de was gedaan. Eer Sam weer in zijn wei stond zat ik ook onder de bagger en de eendenkroos.
Sam is ondertussen weer schoon en kan morgen weer netjes de straat op.

Een vrouwengek

Veel aandacht voor BB

Met BB voor de deur komen er regelmatig dames van de manege even aan voor BB. "Wat een schatje", "Wat is ie lief", hij vindt de aandacht geweldig. Als die hond niet sociaal wordt dan weet ik het ook niet meer!! Mij zien ze in ieder geval niet meer staan. Nou ja, ik loop al tegen mijn
houdbaarheidsdatum aan.

Iedere dag hebben we flinke wandelingen gemaakt en nog gezocht naar een brandweerkazerne maar die bleek hier niet te zijn. Alle hulp komt uit Schagen.

Behulpzame buurvrouw

De buurvrouw en haar man zitten al 23 jaar hier op de camping en hebben een eigen stekkie. Ze zijn de hulp voor de eigenaren en zijn de vraagbaken voor de gasten. Samen met de buurvrouw ben ik meegereden naar Anna-Paulowna voor wat boodschappen. Ze kende de weg op haar duimpje!

ShowTuin... denk ikTijdens een van de wandelingen zag ik dit bordje. De mensen verkochten pioenrozen. Een kraampje aan de weg met een geldpotje waar je zelf het geld in moet doen. Je kon er stekken en grotere planten kopen. Naast de kraam was de "showtuin"... denk ik.

Boeken uit

Morgen gaan we verder, het weer wordt stukken beter, ik heb het hier wel weer gehad. Mijn boeken zijn uit, bijgeslapen en zin om nieuwe mensen te ontmoeten. Op naar een andere omgeving. We rijden naar Schagerbrug en verblijven bij Ben Veldman. Schagerbrug is ook een heel klein dorpje. Ben heb
ik al gebeld en hij verwacht ons (overigens weer een adresje van neef Kees). Ben vertelde dat hij al een weitje had afgezet voor Sam. We gaan stilletjes richting Noordzee. In Petten had ik al een camping gevonden maar die lieten geen huisdieren toe. Misschien dat Ben een plekje weet, vast wel.
Dit jaar hebben we weinig reacties terug gehad van de aangeschreven korpsen. Dit heeft ook wel weer iets, zo op de bonnefooi op stap.

Wat een verwennerij!

Ik wilde alvast afrekenen vandaag omdat ik morgen vroeg wil vertrekken maar hoefde niets te betalen. Sef en Jacqueline hebben er voor gezorgd dat ik hier geheel gratis mocht staan. Super toch! Bedankt! Ik ga BB nog even uitlaten. Hij ligt hier naast me en ik ruik een bekende lucht!

Daarna naar mijn mandje en morgen weer fris op. Morgenvroeg buiten een ontbijtje, ik heb nog de eitjes van Anneke liggen, mmmm, laat ik dat maar eens doen.

Tot morgen weer
Groetjes uit Oudesluis
Sam, BB en Ad