Doe mee op het Politiek Podium


meepraten met de gemeenteraad

Iedere maandag is er een Politiek Podium. De gemeenteraad wordt geinformeerd over diverse onderwerpen, gaat met elkaar in debat of neemt besluiten. U kunt meedoen of zelf een onderwerp onder de aandacht van de raadsleden brengen.

Hoe doet u mee?

Om 19.00 uur begint het forum. U kunt de raadsleden informeren over uw standpunt bij een onderwerp dat op de agenda staat. Als u zich aanmeld via mail of telefoon bij de griffie (griffie@leeuwarden.nl of 058 - 233 2372) dan kunt u uw mening kwijt. Aanmelden kan tot uiterlijk 12.00 uur op de
dag van de vergadering. De agenda van het Politiek Podium leest u op de website onder de knop raadsinformatie.

De pauze begint om 20.30 uur. Dan is er gelegenheid voor iedereen die dat wil om een onderwerp dat u bezig houdt onder de aandacht van de raadsleden te brengen. U kunt bij een informatietafel een kleine presentatie houden of een gesprek aanknopen met de raadsleden. Ook hiervoor moet u zich
even aanmelden bij de griffie tot 12.00 uur op de dag van het Politiek Podium. De informatietafels zijn niet bedoeld voor commerciele doeleinden.

Vanzelfsprekend bent u altijd van harte welkom om het Poltiek Podium bij te wonen in het Stadhuis of het te volgen via onze live stream.