`Business to Business Beveland Recreatief'

Toeristische ondernemers let op! Het is weer tijd voor de bijeenkomst `Business to Business Beveland Recreatief'.

Dit jaar organiseren de Bevelanden alweer voor de vierde keer de bijeenkomst `Business to Business Beveland Recreatief'. Vanwege het succes van de afgelopen jaren kunnen onze Bevelandse toeristische ondernemers ook dit jaar weer een toeristisch bedrijf bezoeken. Op 7 oktober aanstaande zal jachthaven Wemeldinge haar deuren openen.

Dit jaar beginnen we bij Partycentrum Schoudee te Wemeldinge. Vanuit hier wordt jachthaven Wemeldinge bezocht en zal de HISWA voor een presentatie zorgen. Na het bedrijvenbezoek staat er een maaltijd voor u klaar in Partycentrum Schoudee. Na de maaltijd zal de nieuwe toeristische marketingstrategie voor de Bevelanden gepresenteerd worden en is er nog genoeg ruimte om te netwerken onder het genot van een drankje en een hapje.

Wij kijken weer uit naar de bijeenkomst `Business to Business Beveland Recreatief' en hopen op een geslaagde middag en avond. Wanneer u de antwoordkaart nog niet retour heeft gezonden vragen wij u dit snel te doen en zien wij u zeer graag op 7 oktober verschijnen. Als u nog vragen heeft kunt u deze stellen aan Lea de Kool, l.de.kool@noord-beveland.nl.