Tiende en laatste seizoen Sterren op het Doek

Met o.a. portretten van Ria Bremer, Robert ten Brink, Johan Cruijff, Matthijs van Nieuwkerk en Tjitske Reidinga

Hilversum, 10 augustus - Na negen seizoenen presenteert Hanneke Groenteman vanaf donderdag 3 september voor de tiende en laatste keer het MAX-programma Sterren op het Doek. Ook in dit seizoen interviewt de presentatrice bekende Nederlanders, die ondertussen worden geportretteerd door een

drietal kunstenaars. Bijzonder is dat deze kunstenaars in de afgelopen negen seizoenen al een keer hebben meegedaan en bekend staan om hun opvallende en bijzondere (manier van) werken.

In dit tiende seizoen worden onder anderen Ria Bremer, Robert ten Brink, Johan Cruijff, Matthijs van Nieuwkerk en Tjitske Reidinga vereeuwigd.

Aflevering 1 - Ria Bremer - donderdag 3 september 20.25 uur op NPO 2

Aflevering 2 - Robert ten Brink - donderdag 10 september 20.25 uur op NPO 2

Sterren op het Doek wordt mede mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij, de cultuurloterij van Nederland. De loterij werft fondsen voor haar culturele partners en geeft bekendheid aan hun werk. Daarnaast wil de loterij cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek en cultuur samen vieren.

Bijna 600.000 Nederlanders spelen mee. Zij maken kans op prijzen en steunen met de helft van hun lotprijs alle vormen van cultuur in Nederland. Met het programma Sterren op het Doek bij MAX wil de BankGiro Loterij laten zien wat de waarde van kunst en cultuur is voor mensen.

Sterren op het Doek

Vanaf donderdag 3 september om 20.25 uur op NPO 2

Presentatie: Hanneke Groenteman

www.sterrenophetdoek.nl

facebook.com/OmroepMAX

#SOHD