Campagne Delft voor Elkaar


Campagne Delft voor Elkaar /

02 september 2015 - Op dinsdag 1 september heeft Delft voor Elkaar haar bekendheidscampagne gelanceerd voor het stadhuis in Delft. Wethouder Raimond De Prez gaf het officiele startsein.

Delft voor Elkaar kick off

Verschillende middelen worden vanaf nu ingezet om Delft voor Elkaar zichtbaar te maken onder alle inwoners van Delft. Sinds 1 januari 2015 organiseert Delft voor Elkaar de welzijnsvoorzieningen in Delft. De campagne heeft als doel om alle inwoners van Delft bekend te maken met de
dienstverlening van Delft voor Elkaar. Zo kunnen inwoners van jong tot oud bij Delft voor Elkaar terecht voor vrijwilligerswerk, stages, mantelzorg, sporten en bewegen, activiteiten voor mensen met een beperking, financien en nog veel meer.

Voor iedereen

Voor een periode van zes maanden rijdt een Delftse stadsbus met aan weerszijden bedrukking van de Delft voor Elkaar campagne. Flyers voor jongeren en volwassenen worden verspreid in de stad. Delft voor Elkaar is voor iedereen. Dat is de boodschap die Delft voor Elkaar verspreidt.

Meedoen

Meedoen via Delft voor Elkaar kan op veel manieren. Van het helpen bij een sportevenement tot het voorlezen aan kinderen of het maken van een wandelingetje met uw oude buurvrouw. Er is van alles mogelijk. Heeft u vragen en u weet niet waar u moet zijn? Ook dan kunt u bij Delft voor Elkaar
terecht voor een deskundig advies. Kijk op onze vernieuwde website of neem contact op met Delft voor Elkaar.