Meedenkers Centrumplan gezocht


02-09-2015 Voor de invulling van het nieuwe centrum is de gemeente Stede Broec op zoek naar mensen die willen meedenken. Het gaat om het plein voor het gemeentehuis en de omliggende parkeer- en verblijfsgebieden van het centrum.

Een plek van en voor iedereen

Het centrumgebied is een plek waar veel mensen uit de gemeente samenkomen. Het winkelcentrum zit er, maar ook multifunctioneel centrum Het Postkantoor, de bibliotheek, het CJG en het gemeentehuis. Het gemeentebestuur hecht veel waarde aan de mening van degenen die deze plek ook daadwerkelijk
gebruiken. Uiteraard binnen de kaders die door de gemeenteraad zijn vastgesteld. Wethouder Bart Nootebos: "Het centrum is van ons allemaal. Daarom willen we dat iedereen de kans krijgt om er wat van te vinden."

Aanmelden

Er zullen ongeveer drie bijeenkomsten worden gehouden die plaatsvinden in het komende najaar. Iedereen die hiervoor interesse heeft, kan zich aanmelden via communicatie@stedebroec.nl. De bedoeling is om een denktank te vormen met inwoners/ondernemers die een goede afspiegeling vormen van onze
Stede Broecse gemeenschap. Bent u enthousiast, positief kritisch en wilt u graag meepraten? Meld u zich dan voor 14 september aan!