Wegwerkzaamheden Westenholterallee


Wegwerkzaamheden Westenholterallee

28 augustus 2015
De gemeente voert van maandag 31 augustus tot en met 11 september 2015 onderhoudswerkzaamheden uit aan de Westenholterallee, op de rijrichting Blaloweg - Hasselterweg. Het wegvak is dan afgesloten voor het verkeer. Verkeersborden ter plaatse geven de omleidingsroute aan.

Het werk is de tweede fase van van het groot onderhoudsproject Westenholterallee. De eerste fase is maandag 31 augustus afgerond.

Bereikbaarheid

De panden aan de Westenholterallee zijn tijdens het onderhoud uitsluitend bereikbaar via de rijrichting Hasselterweg - Blaloweg. De omleidingsroute voor het overige verkeer loopt via de Blaloweg en Hasselterweg.

150828_omleidingsroute_fase_2_westenholterallee-frankhuizerallee.pdf

150828_omleidingsroute_fase_2_westenholterallee-frankhuizerallee.pdf

Groot onderhoud Westenholterallee

De Westenholterallee, het gedeelte tussen het kruispunt Hasselterweg tot aan het verkeersplein (Spoolderplein), is toe aan een groot onderhoud. De uitvoering start op 28 augustus en duurt naar verwachting tot eind september 2015. De activiteiten bestaan uit: het vervangen van deklagen;
aanbrengen van markering; onderhouden van de verkeersregel installaties (VRI) en rioolwerkzaamheden. Om de overlast tot een minimum te beperken voert de aannemer het werk gefaseerd uit, waarbij de activiteiten zoveel mogelijk per rijbaan worden uitgevoerd. Op www.zwolle.nl/westenholterallee
staat informatie over het onderhoudsproject.