Themabijeenkomst `Voorkomen van aansprakelijkheid bij bestuurders'


Op maandag 28 september 2015 bent u van harte welkom bij de themabijeenkomst over het voorkomen van aansprakelijkheid bij bestuurders van verenigingen en stichtingen. De bijeenkomst vindt plaats van 19.30 tot 22.00 uur in dorpshuis Meiboom in Krabbendijke.

Als bestuurder van een vereniging of stichting staat u er waarschijnlijk niet meteen bij stil dat u onder bepaalde omstandigheden persoonlijk aansprakelijk kunt worden gesteld voor schulden van de vereniging of stichting. Toch komt het vaak voor dat bestuursleden aansprakelijk worden gesteld
en vervolgens door de rechter tot betaling van een schadevergoeding worden veroordeeld.

Tijdens deze themabijeenkomst leert u aan de hand van de toepasselijke regelgeving en door het analyseren van veel voorkomende praktijkgevallen wanneer u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk bent en, uiteraard nog belangrijker, hoe u dit kunt voorkomen.

Aanmelden

Op de website www.kapelle.nl/cursusaanbod kunt u zich tot en met maandag 14 september 2015 aanmelden voor deze bijeenkomst. Deelnemen kan enkel namens een vrijwilligersorganisatie. De kosten bedragen EUR 10,-- per persoon en er is plaats voor dertig personen.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ellen Jansen via 0113 - 33 32 03. Deze bijeenkomst is een samenwerking tussen de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal en SMWO.