02-09


* Nieuwsoverzicht
* Bekendmakingen
* Digitale Informeel

Nieuws

actueel historie

Datum Nieuwsbericht
02-09 Reconstructie en asfaltonderhoud N810 Duiven - Zevenaar en de aansluiting met de A12 Duiven
02-09 Afsluiting kruispunt Heiliglandsestraat - Beerenclaauwstraat
02-09 Asfaltonderhoudswerk Noordsingel
02-09 Kleur uw buurt!
26-08 Naar de gemeente? Maak een afspraak!
13-08 De vervuiler ruimt zelf op
12-08 Gewijzigde verkeersregels Rijksweg
03-08 Dien uw aanvragen subsidie woningisolatie tijd in
03-08 Verloren of Gevonden voorwerpen
29-07 Groeiplaatsverbetering en kap bomen aan Saturnus

* home
* actueel
* nieuws
* asfaltonderhoudswerk noordsingel

Zoekresultaten

Wordt geladen...

Asfaltonderhoudswerk Noordsingel

De gemeente Duiven gaat op de Noordsingel (het stuk tussen A12 en Impact), Impact en Marketing op het industrieterrein Centerpoort-Noord onderhoudswerkzaamheden uitvoeren.

Deze werkzaamheden worden samen met de werkzaamheden van de provincie Gelderland uitgevoerd. Daarbij gaat het ook om de Noordsingel tussen de Oostsingel en de A12. Al deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Aannemingsmaatschappij van Gelder BV uit Elburg. Door de werkzaamheden te bundelen
wordt de verkeershinder voor de omgeving tot een minimum beperkt

Werkzaamheden

Het betreft asfaltonderhoudswerkzaamheden, waarbij de asfaltconstructie deels wordt vervangen. Daarnaast worden er kleine wijzigingen in het wegbeeld aangebracht.

Planning

De werkzaamheden voor de Provincie en de gemeente Duiven worden uitgevoerd tussen vrijdagavond 11 september 2015, 21.00 uur en maandagochtend 14 september 2015, 05.00 uur. De duur van de werkzaamheden is afhankelijk van de weersomstandigheden.

Omleiding

De op- en afritten van de A12 aansluiting [28] Duiven zijn dat weekend afgesloten. Bestemmingsverkeer richting Duiven en Centerpoort-Noord wordt omgeleid via de aansluiting [27] Westervoort. Centerpoort-Noord is daar vandaan via industrieterrein Roelofshoeve de Roelofshoeveweg en Segment
bereikbaar. De Marketing is via de Rivierweg en de Giesbeeksestraat bereikbaar. Bestemmingsverkeer in Duiven wordt lokaal omgeleid. Alle omleidingsroutes worden aangeven door borden.

Meer informatie

Op www.bereikbaargelderland.nl vindt u actuele informatie over wegwerkzaamheden en omleidingen van de Provincie Gelderland

Voor informatie over werkzaamheden van de gemeente kunt u contact opnemen met gemeente Duiven: (0316) 279 111. Heeft u technische vragen, dan kunt u contact opnemen met L. Wilshaus van Aannemingsmaatschappij van Gelder BV te Elburg: (06) 22574652.

Door de werken zoveel als mogelijk in het weekend van 11 tot 14 september 2015 te combineren wordt de overlast beperkt.