RCCS winnaar 2015 in cashmanagementbranche


Nationale Business Succes Award 2015: iedere zondag op RTL7 om 12:55 uur

Rotterdam, 20150902 -- RCCS Waardetransport BV is door de Nationale Business Succes Award uitgeroepen tot branchewinnaar 2015 in de cashmanagementbranche. RCCS heeft zich volgens de Nominatiecommissie in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming en weet haar omvangrijke expertise uitstekend te combineren met een klant- en service¬gerichte aanpak.

RCCS (Rensenbrink Cash Count Solutions) Waardetransport BV is specialist op het gebied van cashmanagement in breedste zin, dus inclusief geld- en waardetransport. Opgericht in 2010 is het een relatief jong bedrijf, maar met jarenlange ervaring in deze sector. Zij stelt zich op als een partner die meedenkt met haar klanten, om voor hen de (kwalitatief) beste oplossingen te bewerkstelligen. RCCS is in heel Nederland actief en richt zich inmiddels ook op de Duitse en Belgische markt. 

De Nominatiecommissie ziet in RCCS een vooruitstrevende onderneming die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. ‘Hoe krijgen ondernemers hun cashgeld op de allerbeste, allersnelste, allervoordeligste en veiligste manier van de kassa naar de bankrekening? RCCS levert een uniek dienstenpakket dat zijn gelijke in de wereld niet kent, bovendien is het door bundeling van specialistische expertise en partijen ook niet of nauwelijks te kopiëren.’

Slimme kluis

De jury prijst met name de intensieve samenwerking met gerenommeerde partners, waardoor RCCS zeer vernieuwende systemen kan aanbieden. Het beste voorbeeld is Smartsafe, een slimme kluis die direct het geld telt wanneer het wordt afgeroomd, waarna het bedrag binnen een dag op de rekening van het betreffende bedrijf wordt gestort. Contant geld is de volgende dag dus al giraal beschikbaar, waardoor er feitelijk geen verschil is met pinnen. ‘De kluis scant elk biljet op echtheid. Ook is hij uitstekend beveiligd, zowel elektronisch als met inktpatronen die het geld onbruikbaar maken in geval van diefstal of een overval. Smartsafe is een uniek en innovatief product, dat het voor iedere ondernemer mogelijk maakt om veilig met cash te blijven werken’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘RCCS ontzorgt de klant en bespaart hem geld. De ondernemer krijgt inzicht in alle kosten rond veilig cashbeheer en de dienstverlening omvat alle garanties en verzekeringen bij schade ten gevolge van criminele handelingen. Hightech systemen, topgetrainde medewerkers met hoge motivatie, een organisatie met kennis, visie, durf en aanpassingsvermogen – succes verzekerd!’

Meer informatie: http://www.rccs.eu

Over het Nationale Business Succes Award Instituut

Het Nationale Business Succes Award Instituut nomineert sinds 2011 jaarlijks de beste bedrijven van Nederland in specifieke branches op basis van strenge selectiecriteria. Een Succes Award wordt op basis van onderzoek toegekend aan ondernemingen die excellente resultaten hebben bereikt in hun branche en een lichtend voorbeeld zijn van succesvol ondernemen. De Nationale Business Succes Award is de eerste en de enige jaarlijkse ondernemersprijs van Nederland, met een eigen televisieprogramma en een hoofdprijs van 100.000 euro.

De missie van het Nationale Business Succes Award Instituut is tweeledig: het delen van actuele innovaties en kennis over de succesfactoren van ondernemingen in Nederland via (crossmediale) aandacht, en het versterken van het succes, de merkbekendheid en de company pride van de genomineerde ondernemingen via deze ondernemersprijs en het platform van de Nationale Business Succes Award.

De huidige editie van Nationale Business Succes Award (2015), inclusief het aanverwante tv-programma De Succesfactor, is gestart in februari en wekelijks tot einde 2015 te volgen op RTL 7, zondags om 12:55 uur.