Doe mee aan de fotowedstrijd `Mijn Stad'


Doe mee aan de fotowedstrijd `Mijn Stad'

10 augustus 2015
Zie jij in Zwolle bijzondere nieuwe plekken die met lef en creativiteit tot stand zijn gekomen? Kun jij zo'n plek in beeld brengen? Doe dan mee aan de fotowedstrijd `Mijn Stad' van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Hoe doe je mee?

Upload voor 18 augustus je foto op www.agendastad.nl/fotowedstrijd-mijn-stad en maak kans op een plek in de rondreizende fototentoonstelling `Mijn Stad|My City'.

Winnende foto's

Drie winnaars worden uitgekozen door een jury bestaande uit Mark Frequin (directeur-generaal Wonen en Bouwen van BZK), Koen van Velsen (rijksadviseur architectuur College van Rijksadviseurs) en Wim van Sinderen (curator Fotomuseum Den Haag). De drie winnende foto's krijgen een prominente plek
in de tentoonstelling en winnen 250, 100 of 50 euro.

Over de tentoonstelling

De tentoonstelling `Mijn Stad|My City' is een initiatief van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK): Agenda Stad, Atelier Rijksbouwmeester en de Kunstcommissie van het ministerie van BZK en Veiligheid en Justitie. Minister Plasterk van BZK opent de rondreizende
tentoonstelling op donderdag 3 september, op de eerste locatie in het ARTtrium van de ministeries van BZK en Veiligheid & Justitie (V&J).