Rioleringswerkzaamheden Dijk, Dijkpad en Eilandpad


De riolering in een gedeelte van de Dijk, het Dijkpad en het Eilandpad in Broek op Langedijk wordt de komende maanden vervangen.

Dijk en Dijkpad
De riolering in het Dijkpad en een gedeelte van de Dijk, tussen Dijkpad en Prinses Irenestraat, wordt vervangen. De werkzaamheden starten op maandag 24 augustus 2015 ter plaatse van het Dijkpad. Daarna volgen de werkzaamheden aan de Dijk. Tijdens het grootste deel van de werkzaamheden is
doorgaand verkeer over de Dijk gestremd. Dit wordt met bebording aan beide einden van de Dijk aangegeven. CSV BOL blijft bereikbaar via de Dijk/Prinses Irenestraat.

Eilandpad
Het vervangen van de riolering van het Eilandpad in Broek op Langedijk start medio september 2015. Deze werkzaamheden duren circa twee maanden.

Bewoners zijn geinformeerd via brieven en inwonersavonden. De planning van de werkzaamheden is aangepast. Voorafgaand aan de start van de werkzaamheden ontvangen de bewoners een brief met de exacte startdatum en praktische informatie zoals vuilnisophaaldienst en bereikbaarheid.