Actualisering gemeentegids


Geplaatst: 10-8-2015

Sinds enkele weken is Akse Media weer bezig met het werven van advertenties voor de gemeentegids. Ook actualiseren ze vanaf 17 september het adressenbestand voor de komende gemeentegids.

Gemeentegids Lelystad

Aan alle adressen die met een emailadres staan vermeld in de huidige gemeentegids sturen zij een automatische mailing. Deze is bij eenieder voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en vervolgens aanpassen. De overige adressen benaderen zij
telefonisch in de periode tot 11 september 2015. Wilt u hieraan meewerken, zodat de gemeentegids weer een goede actuele gids is voor alle inwoners van Lelystad?

Vermelding in de gemeentegids

Staat uw bedrijf of vereniging nu nog niet in de gemeentegids, maar wilt u wel een vermelding, geef dit dan voor 11 september door aan Akse Media:
o per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Lelystad)
o telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
o schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Lelystad) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Pas op voor 'namaak gemeentegidsen' bij advertentiewerving

Helaas bereiken ons af en toe berichten van ondernemers die zijn benaderd door een bedrijf voor het plaatsen van een advertentie, zogenaamd in de gemeentegids. Dit blijken dan malafide praktijken te zijn. Akse Media is het enige bedrijf dat uit naam van de gemeente de gemeentegids Lelystad
maakt. Akse Media komt bij de werving van advertenties altijd langs (na telefonisch contact) en kan een formele opdracht vanuit de gemeente laten zien. Mocht u benaderd worden en twijfelen, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 0320.