Palestijnse televisie: Joden zitten achter penisvergroting

Persbericht van Likoed Nederland, 30 juli 2015.

De antisemitische beschuldigingen op de Palestijnse televisie worden alsmaar extremer.

Op 12 juni 2015 zond de officiele televisie van de Palestijnse Autoriteit op 12 juni 2015 een 'islamitische les' uit.

Daarin werden 'de Joden' beschuldigd van het stimuleren van penisvergroting en seksuele verlangens tot het verspreiden van drugs - allemaal om de moslims te gronde te richten.

Dit is de Jodenhaat, zoals die wordt uitgedragen door een islamitische geestelijke op de officiele televisiezender van de Palestijnse Autoriteit. Hij beroept zich op de Koran om de slechtheid van Joden aan te tonen.

De televisiezender staat onder controle van de Palestijnse president Abbas, die volgens velen in het Westen zo gematigd is.

En die daarom royaal `ontwikkelingshulp' krijgt van de Nederlandse belastingbetaler. Waarmee dus ook deze televisiezender in staat wordt gesteld om antisemitische drek te verspreiden.

Ondanks dat de Tweede Kamer al vier jaar geleden heeft verklaard dat die hulp zou stoppen als de Palestijnse ophitsing tegen Joden door zou gaan. Een terecht voornemen, want deze ophitsing is ook nog eens volledig in strijd met de Oslo-vredesakkoorden, waarin de Palestijnse Autoriteit zich juist verplicht heeft tot 'vredeseducatie'.

Overigens maakt dit soort uitzendingen duidelijk dat het Arabisch-Israelische conflict niet over land gaat, maar geworteld is in Arabische haat tegen mensen van een ander geloof - net als bij alle andere conflicten in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Die is wijd verbreid en wordt vaak gesteund door de overheid en de islamitische geestelijkheid, zoals deze Palestijnse uitzending laat zien. Dit in tegenstelling tot de - ook afschuwelijke - haat en het (zeldzame) geweld van Joodse extremisten, die door de eigen overheid wel wordt veroordeeld en bestraft.

Video: Klik hier voor meer Jodenhaat op de Palestijnse en Arabische televisiezenders. Zie het origineel.

Hamato

De vertaling van een gedeelte van de les van sjeik dr. Imad Yaaqub Hamatu:

'Ons conflict met Israel is een conflict tussen geest en materie. De wereldwijde media van Israel hebben zich uitgebreid.

Het heeft zijn oorlog tegen de Arabieren en moslims gelanceerd, door het verspreiden van een seksrage over de hele wereld. Zoals ik al zei in een vorige les, heeft Israel zijn toevlucht genomen tot deze seksrage, om alle soorten van inzet te verpletteren bij de Arabieren en de moslims. Alles is dood onder de moslims, behalve hun driften. Dat is de reden waarom wij allerlei gruwelen en schaamteloosheid beginnen te zien op vele tv-kanalen.

Wij zien advertenties voor penisvergroting en voor allerlei dingen, die schandelijk en beledigend voor onze geest zijn.

Waarom is dit? Dat is, zoals gezegd in de Koran, omdat de Joden de mensen van de materie zijn, niet die van de geest.

Deze mensen geloven niet in de spirituele wereld. Zij beschouwen spiritualiteit - alleen materiele dingen hebben voor hen waarde. [De Koran zegt]: 'Gij zult hen vinden bij de mensen die het meeste popelen om leven te beschermen.' De Koran zegt niet 'hun leven', maar gewoon 'leven', het leven van welke aard - het leven in de vuilnisbak, een leven van lafheid. Ze zijn alleen bezig met in leven blijven.

Als de 19e eeuw de eeuw was van het atheisme, en de 20e eeuw de eeuw was van het twijfelende atheisme, is de 21ste eeuw de eeuw van de terugkeer naar spiritualiteit.

Welke geestelijke bijdrage kan de moslims vandaag bieden aan de verloren en gekwelde naties, die wentelen in een wereld van ellende en criminaliteit?

Wat heeft Israel bijgedragen aan de wereld, met uitzondering van morele verdorvenheid en de verslaving aan drugs?

In een vorige les heb ik verteld dat er een eenheid bestaat in de CIA, de zogenaamde eenheid voor het besturen van de wereldwijde stemming. Ze kijken naar de kaart en beslissen welke [drug] geschikt is voor Gaza, Jordanie of Syrie. Misschien Tramadol? Gelukspillen, misschien? Hallucinogenen?

Die worden geproduceerd in India, door Israel geimporteerd, en hier verspreid via de Sinai. Dan verspreiden zij die in de hele regio, om onze zonen te beroven van elk restant van morele waarden.'

Video: compilatie hoe Palestijnse kinderen worden geindoctrineerd met geweldsverheerlijking en Jodenhaat.

Andere zaken die een Joods complot zijn:

* Sociale media.

* De ellende in de Arabische landen.

* Dodelijke beha's.

* IS.

* Charlie Hebdo aanslagen.

* Impotentie.

* Homoseksualiteit en atheisme.

* Vergiftigde waterbronnen.

* ISIS slavinnen.

* Mickey Mouse en Sesamstraat.

* Vrouwenrechten.

* The Simpsons.

* Arabische lente.

* Superman.

* Opwarming van de aarde.

* De mobiele telefoon.

* Porno.

* De Syrische burgeroorlog.

* Tomaten met kankercellen.

* Zowel de aanhangers van Morsi - als zijn tegenstanders!

* Tovenarij.

* Homoseksualiteit.

* De aanslag in Boston.

* De Egyptische oppositie.

* De Olympische spelen.

* Paus Benedictus.

* Bloed voor hun matses.

* Drugs.

* De Joodse geschiedenis van Jeruzalem.

* De Franse revolutie.

* Kanker en nier-infecties.

* Het uitroeien van moslims en christenen.

* Manipulatie van dieren.

* 11 september.

* Harry Potter.

* De holocaust.

* Aids.

* Mensenrechten en democratie.

* Tom en Jerry.

* Bordelen.

* Pepsi.