1 rijstrook open op A44 bij Leiden wegens renovatie Brug Oude Rijn

27-07-2015 | Rijkswaterstaat West-Nederland Zuid | persbericht

De renovatiewerkzaamheden aan de Brug Oude Rijn in de A44 bij Leiden hebben afgelopen weekend door de storm vertraging opgelopen. Dit betekent dat er komende week, van maandag 27 juli 05.00 uur tot donderdag 30 juli 22.00 uur, in beide richtingen slechts een rijstrook beschikbaar is.

De storm die op zaterdag overal in Nederland, maar vooral in de kustprovincies voor ongelukken en veel overlast zorgde, heeft de uitvoering van de werkzaamheden vertraagd. De nieuwe brugvallen zijn weliswaar aangebracht, maar andere werkzaamheden konden niet worden uitgevoerd. Daarom zal komende week op de brug in beide richtingen slechts een rijstrook beschikbaar zijn. De snelheid is beperkt tot 90 km/h.

Reistijd

Weggebruikers moeten rekening houden met mogelijk ernstige vertragingen. Ze worden daarom verzocht zo veel mogelijk van de adviesroute via de A4 en A12 gebruik te maken tussen Amsterdam en Den Haag vv. Exceptioneel breed transport wordt dringend verzocht van deze adviesroute gebruik te maken.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de projectpagina Brug A44 Oude Rijn: renovatie. Of bel met de landelijke informatielijn van Rijkswaterstaat, 0800-8002 (gratis).