Doe mee aan de Bedrijvendag Groesbeek!


Gemeentelogo Groesbeek

Bent u ondernemer en wilt u uw bedrijf of activiteit onder de aandacht van andere ondernemers binnen de gemeente Groesbeek brengen of graag meer samenwerken? Doe dan mee aan de Groesbeekse Bedrijvendag!

Onder het thema `'Handvatten voor handel!'' ontmoeten ondernemers van de voormalige gemeenten Groesbeek, Millingen aan de Rijn en Ubbergen elkaar om elkaar (beter) te leren kennen en samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.De Stichting Toerisme en Recreatie, Ondernemend Ubbergen, de Millingse
Ondernemers Vereniging, De Groesbeekse Ondernemers Vereniging en de gemeente Groesbeek organiseren samen deze bedrijvencontactdag.

Voor wie is de bedrijvendag toegankelijk?

De dag is bedoeld voor alle bedrijven in de nieuwe gemeente Groesbeek. Ook zullen er relevante vertegenwoordigers van de gemeente op deze dag aanwezig zijn.

Locatie?

De bedrijvendag wordt gehouden in de nieuwe bedrijfshal van Kuijpers Grondwerken. Deze hal staat op het bedrijventerrein Lieskes Wengs in Leuth.

Wanneer?

Maandag 12 oktober 2015 van 16.00 tot 20.00 uur.

Programma?

De dag kent o.a. de volgende activiteiten.

* Workshops / presentaties. Deskundigen zullen wat vertellen over business kansen in de gemeente / regio. Denk hierbij aan thema's als toerisme en recreatie, de bouwsector en zakendoen over de grens.
* Speeddating. Om kennis met elkaar te maken worden er speeddates tussen ondernemers georganiseerd.
* Bekende gastspreker. Een bekend persoon, die verstand heeft van lokale economie, wordt uitgenodigd om een praatje te houden.

Uiteraard wordt er ook voor catering gezorgd. Kortom, het wordt een interactieve en dynamische dag met volop mogelijkheden om business te doen, kennis op te doen over economische kansen en om nieuwe contacten te maken.

Inschrijven en contact?

Inschrijven voor de bedrijvendag is mogelijk vanaf medio augustus. Tegen deze tijd is ook het definitieve programma bekend.

Plaatselijke horeca ondernemers kunnen een bijdrage leveren aan de catering. Als u wilt laten zien wat uw bedrijf in huis heeft, kunt u dat nu doorgeven. Ook kunnen ondernemers het nu doorgeven als ze een presentatie of een workshop over business kansen in de gemeente willen geven. Dit kunt u
doen door een mail te sturen naar s.v.d.graaf@groesbeek.nl. Het liefst voor 12 augustus a.s. Ook als u vragen of suggesties heeft horen wij dit graag.