Fotowedstrijd


Wilt u uw foto op de omslag van de gemeentegids 2016? De gemeente is op zoek naar spontane digitale foto's van de samenleving en de omgeving van de gemeente.

Deelnemers met fotografietalent kunnen meedoen met de digitale fotografiewedstrijd door hun inzending onder vermelding van naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer voor 1 november 2015 te sturen naar: communicatie@Edam-Volendam.nl of kabinet@zeevang.nl. De foto's mogen ook worden ingeleverd
op cd-rom bij de receptie van het Stadskantoor aan de W. van der Knoopdreef 1 of bij het Gemeentehuis aan de Raadhuisstraat 24 te Oosthuizen.
De foto's zijn bedoeld voor de omslag en de binnenzijde van de allereerste gemeentegids van de nieuwe fusiegemeente in 2016!
De planning is dat deze gids in het eerste kwartaal in de gemeente wordt verspreid. De juryleden Cor Kes Lux Photography, Wil Tjoa, foto's en Yvonne Jonkman beoordelen de foto's in november. De datum van de prijsuitreiking wordt in een later stadium bekendgemaakt.


Bij deelname gelden een paar voorwaarden:
Het thema is dit jaar vrij. Maar:

1. Het onderwerp moet te maken hebben met de gemeente Edam-Volendam en/of Zeevang en uit de foto is af te lezen dat deze in Edam of Volendam of Zeevang is gemaakt.
2. De digitale foto's moeten een resolutie hebben van minimaal 300 dpi met een formaat van 20x25 cm tiff of jpeg, anders zijn zij niet bruikbaar voor de gemeentegids.
3. U mag maximaal 3 foto's inzenden.
4. De foto's moeten actueel te zijn. Dit betekent: niet ouder dan twee jaar.
5. Trucagefoto's worden gediskwalificeerd.
6. Deelname geldt alleen voor inwoners uit de regio.
7. De nieuwe gemeente Edam-Volendam gebruikt de ingezonden foto's voor promotionele doeleinden. Dus als u een foto inzendt, dan geeft u de gemeente daarmee het recht de foto te gebruiken voor folders en brochures, de gemeentegids, de gemeentelijke website etc.
8. Organisatie en juryleden zijn uitgesloten van deelname.
9. Inzendingen worden NIET teruggestuurd.
10. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.