Reisdocument of rijbewijs nodig? Maakt een afspraak!


* home
* carrousel home

Vanaf woensdag 1 juli 2015 kunt u een afspraak maken bij de gemeente voor het aanvragen van reisdocument, rijbewijs of andere documenten. De gemeente Ouder-Amstel heeft voor deze nieuwe werkwijze gekozen om de service naar inwoners te verbeteren.

Met deze nieuwe wijze van dienstverlening worden de wachttijden korter, omdat u precies weet hoe laat u aan de beurt bent. U wordt dan ook direct geholpen wanneer u naar het gemeentehuis komt.

Afspraak maken

Hebt u iets nodig van de afdeling burgerzaken, dan hebt u deze zomer nog de keuze: het maken van een afspraak of vrij binnenlopen. Bij het maken van een afspraak weet u zeker dat u direct op het gewenste tijdstip geholpen wordt. Komt u zonder afspraak dan loopt u het risico langer te moeten
wachten voordat u geholpen kunt worden.

Online een afspraak maken

* Via www.ouder-amstel.nl kunt u online een afspraak maken.
* U krijgt per e-mail een ontvangstbevestiging waarin staat vermeld welke papieren u mee moet nemen.
* Op de dag van uw afspraak meldt u zich bij de balie van het Klantenservicepunt.
* Als u met meerdere mensen komt of meerdere producten nodig hebt, kunt u dit online aangeven.

Lukt het u niet een afspraak te maken via de website dan kunt u ook telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer (020) 496 21 21. Op www.ouder-amstel.nl vindt u een overzicht met alle producten en diensten waarvoor u een afspraak kunt maken.

Maak een afspraak_banner

Openingstijden

Op afspraak: Iedere ochtend (maandag tot en met vrijdag) van 08.00 - 12.00 uur en op woensdag van 15.00 - 19.30 uur.

Zonder afspraak: Op woensdag van 15.00 - 19.30 uur (niet voor burgerlijke stand zaken zoals aangifte geboorte, huwelijk, enzovoort).

Voor het afhalen van uw aangevraagde reisdocumenten of rijbewijzen kunt u zich melden bij het Klantenservicepunt gedurende de openingstijden van het gemeentehuis. Hiervoor hoeft u dan ook geen afspraak te maken.



Direct online regelen

Sommige zaken kunt u helemaal online regelen. Kijk voor het overzicht op

http://www.ouder-amstel.nl/inwoners/publicatie/e-formulieren.