Stemming theater verlengd t/m 14 juni


05 June 2015 20:37

Eerder vandaag kondigden we aan dat de stemperiode voor het nieuwe theater is verlengd. Reden daarvoor is dat in een van de foto's van UNStudio een fout is geslopen. Inmiddels is door UNStudio een nieuwe foto aangeleverd. We hebben het document 'afbeeldingen van de twee ontwerpen naast elkaar'
hiermee aangepast. U vindt dat op de pagina www.s-hertogenbosch.nl/theater. De stemperiode wordt verlengd tot en met 14 juni aanstaande.

Het kan zijn dat bij inwoners verwarring is ontstaan door de verkeerde foto. Omdat de gemeente elk misverstand wil uitsluiten, geven we inwoners die al hebben gestemd de gelegenheid om hun stem eventueel aan te passen. Dat kan door opnieuw te stemmen.

Opnieuw stemmen

Inwoners die eerder digitaal hebben gestemd, kunnen eenvoudig hun stem wijzigen door op de pagina www.s-hertogenbosch.nl/theater nogmaals met DigiD te stemmen. Het systeem is erop ingericht dat van elke inwoner slechts een stem meetelt en dat is de laatst uitgebrachte.

Mensen die eerder met een papieren formulier hebben gestemd, ontvangen begin volgende week een nieuw stemformulier. Als zij hun stem willen wijzigen, kunnen ze het formulier opnieuw invullen en terugsturen. Ook voor inwoners die nog niet hebben gestemd, wordt de termijn verlengd.