Verstrekking afvalpassen ondergrondse containers Indische Buurt Zuid


* 3 juni 2015

Een groot deel van de Indische Buurt Zuid is onlangs voorzien van ondergrondse containers. Vanaf deze week worden de afvalpassen verstrekt en kunnen de containers in gebruik worden genomen. In de brief wordt aangegeven van welke container de bewoners gebruik kunnen maken. Staan er op de
locatie meerdere ondergrondse containers voor restafval, dan kunnen bewoners met de afvalpas gebruik maken van alle containers op deze locatie.

Laatste inzameldag

Op 8 juni vindt de laatste inzameldag van de rolemmers plaats en neemt Spaarnelanden de rolemmers na de laatste lediging direct in. Bewoners in bezit van een groene rolemmer kunnen deze blijven gebruiken voor het aanbieden van uw GFT-(groente-, fruit- en tuin) afval. De inzameldag voor
GFT-afval verandert niet.

Plaatsing laatste containers

Vanwege een bezwaar plaatst Spaarnelanden de container op de hoek van de Delistraat en Bankastraat nog niet. Hier worden tijdelijk 2 bovengrondse containers neergezet.

Verbeterd straatbeeld

Met de komst van de ondergrondse containers verdwijnen de rolemmers op de stoep en verbetert het straatbeeld. Ook kunnen bewoners op elk gewenst tijdstip hun restafval kwijt.