Kamperen op Lelystad Airport


Geplaatst: 1-6-2015

Leden van de Nederlandse Caravan Club (NCC) streken dit weekend neer op Lelystad Airport. Met tweeentwintig caravans stonden zij op een pas gemaaid grasveld van het luchthaventerrein.

ouder Jop Fackeldey heette de deelnemers vrijdag 29 mei welkom

De voorzieningen waren beperkt. Er was een waterkraan, een stortput en beperkt stroom. Daardoor was het misschien niet het gedroomde kampeerterrein. En ook het weer had beter gekund. Maar het Droom je Aviodrome kampeerevenement was desondanks een succes.

In teken van luchtvaart

Het Droom je Aviodrome weekend stond in het teken van de luchtvaart. Een bezoek met rondleiding aan Aviodrome was inbegrepen. Ook konden de deelnemers tegen gereduceerd tarief een rondvlucht maken.

Plannen

Wethouder Jop Fackeldey heette de deelnemers vrijdag 29 mei welkom op hun bijzondere, tijdelijke kampeerlocatie en vertelde hen over de plannen voor de uitbreiding van de luchthaven. De plannen liggen klaar en met de bouw zal dit jaar nog een aanvang worden genomen. Naar verwachting is de
luchthaven in het voorjaar van 2018 gereed voor de burgerluchtvaart. Voor het zover is, wil de NCC graag nog eens een Droom je Aviodrome kampeerweekend organiseren.