SpiderCloud Wireless erkend door toonaangevende mobiele brancheorganisaties voor microcelinnovatie en marktmomentum

SpiderCloud Wireless erkend door toonaangevende mobiele brancheorganisaties voor microcelinnovatie en marktmomentum

Small Cell Forum, Light Reading en Informa Telecoms & Media nomineren het bedrijf zes onderscheidingen

SAN JOSE, Calif. - (Business Wire)

SpiderCloud Wireless, Inc., de toonaangevende leverancier van schaalbare microcel zakelijke radio toegangsnetwerken (E-RAN - Enterprise Radio Access Networks), is genomineerd voor zes onderscheidingen voor innovatie en marktmomentum als onderdeel van drie jaarlijkse conferenties die in juni zullen plaatsvinden.

"We bedanken de branche voor de erkenning van de inspanningen door ons bedrijf en we bedanken onze partners, verkopers en investeerders voor de voortdurende ondersteuning" zei Michael Gallagher, CEO van SpiderCloud Wireless.

Small Cell Forum (smallcellforum.org) nomineerde SpiderCloud Wireless voor drie onderscheidingen in hun jaarlijkse brancheconferentie, die op 9-11 juni plaatsvindt in Londen, Verenigd Koninkrijk.

* Uitmuntendheid in commerciele implementatie (onderneming): Vodafone UK "Sure Signal Premium" aangedreven door SpiderCloud Wireless

* Ontwerp en technologie voor microceltoegangspunten: SpiderClouds dual-band 4G en schaalbare microcelsystemen door meerdere aanbieders

* Ontwerp en technologie voor microcelhulpmiddelen: Gemakkelijke implementatie en inschaling van microcelnetwerken met iBwave en SpiderCloud Wireless

Light Reading (www.lightreading.com), de leidende online gemeenschap in de wereldwijde communicatiebranche, nomineerde SpiderCloud voor twee Leading Lights-onderscheidingen in het Big Telecom-evenement (BTE) (www.bigtelecomevent.com) dat op 8-10 juni plaatsvindt in Chicago, Verenigde Staten.

* Onderneming van het jaar (particulier) - "Toegekend aan het particuliere bedrijf dat zich onderscheid van zijn concurrenten, voortdurend innoveert, investeerders trots en werknemers blij maakt."

* Best Deal Maker - "Toegekend aan het bedrijf dat consequent goede timing, beoordelingsvermogen en uitvoering toont bij spraakmakende overnames, partnerschappen, joint ventures en andere financiele regelingen tussen meerdere bedrijven."

Informa Telecoms & Media nomineerde SpiderCloud Wireless voor een onderscheiding voor LTE-innovatie als onderdeel van de jaarlijkseLTE World Summit die op 23-25 juni plaatsvindt in Amsterdam, Nederland.

* Beste innovatie in HetNet - "Onderscheiding erkent de beste heterogene ontwikkeling van een netwerk."

In het afgelopen jaar heeft SpiderCloud zes belangrijke branche-onderscheidingen van klanten en partners gewonnen. Ga voor meer informatie over de branche-erkenning van SpiderCloud naar www.spidercloud.com/news/awards

De klanten van SpiderCloud Wireless omvatten onder meer America Movil/Telcel, Avea, EE, Verizon, Vodafone UK en Nederland, Warid Telecom. SpiderClouds partners zijn Cisco en NEC.

Maak kennis met SpiderCloud Wireless tijdens de volgende evenementen:

* Small Cells World, 9-11 juni in Londen, Verenigd Koninkrijk

* LTE World Summit, 23-25 juni in Amsterdam, Nederland

* Small Cells India, 10 juli in Mumbai, India

Over SpiderCloud Wireless

SpiderCloud Wireless ontwikkelde een baanbrekend en schaalbaar microcelsysteem waarmee mobiele aanbieders nooit eerder vertoonde mobiele dekking, capaciteit en slimme applicaties aan bedrijven kunnen leveren. SpiderCloud Wireless is een ISO 9001:2008 gecertificeerd bedrijf gevestigd in San Jose, Californie en wordt ondersteund door de beleggers Charles River Ventures, Matrix Partners, Opus Capital en Shasta Ventures. Ga voor meer informatie naar www.spidercloud.com en volg SpiderCloud op Twitter http://twitter.com/spidercloud_inc

SpiderCloud Wireless is een geregistreerd handelsmerk en SpiderCloud is een handelsmerk van SpiderCloud Wireless, Inc. (c) 2015 SpiderCloud Wireless, Inc.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Bekijk het oorspronkelijke bericht op businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20150527005602/nl/

SpiderCloud Wireless

Cathy Ducker, +33 6 72 15 05 69

Cathy.Ducker@spidercloud.com

of

Ronny Haraldsvik, CMO, +1 831-224-5043

ronny@spidercloud.com

Zie het origineel.