Drogisterij.net heeft app en mobiele website vernieuwd

DIT IS EEN ORIGINEEL BERICHT VAN DROGISTERIJ.NET B.V.

Drogisterij.net heeft de app en mobiele website deze week vernieuwd. Vandaag introduceert deze online drogisterij een aangepaste app en mobiele website die inspelen op de nieuwste wensen van de consument.

Drogisterij.net heeft al een eigen app sinds 2012, welke al snel een groot succes is gebleken. Ook was deze online drogisterij in 2011 een van de eerste webshops met een goed functionerende mobiele website. Aangezien de mobiele website en de app al jaren bestaan, werd het toch tijd voor wat aanpassingen.

Innovaties

Een goed werkende mobiele website is door de vele smartphone-gebruikers steeds belangrijker geworden. Mobielvriendelijke websites krijgen in de mobiele zoekmachine van Google zelfs voorrang boven de niet-mobielvriendelijke websites. "Hoewel onze website al mobielvriendelijk was, blijven we innoveren. De mobiele website is nu nog duidelijker, overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden", aldus Jaap Santifort, directeur van Drogisterij.net.

Aanpassingen

Bij de nieuwste versie van de mobiele website draait het scherm mee wanneer je je smartphone roteert. De website past zich automatisch aan wanneer je hem horizontaal houdt en wordt dus wat breder. Deze functie is vooral heel handig wanneer er gebruik wordt gemaakt van een tablet. Een andere nieuwe functie die speciaal bedoeld is voor de tablet-gebruikers, is dat het formaat van de mobiele site zich aanpast aan het scherm. Deze nieuwe functies gelden ook voor de Drogisterij.net app.

Alle handige opties van de normale website zijn goed geintegreerd in de app en de mobiele website. Zo kun je bijvoorbeeld met een klik een product eerst op je verlanglijstje zetten, voordat je het in de winkelmand plaatst. De grootte van het menu met de productcategorieen is ook aangepast, wat zorgt voor meer duidelijkheid en overzicht. In de app zijn daarnaast nog extra functies te vinden, zoals de barcodescanner.

De app is gratis en zowel beschikbaar via de App store als via Google Play. Drogisterij.net is opgericht in 1999 en behoort tot de eerste generatie webwinkels in Nederland. Al sinds de oprichting is Drogisterij.net marktleider als het gaat om de verkoop van drogisterijproducten op internet.

Einde Persbericht