PeerGrouP brengt 4x Drentsche Aa

DONDEREN - Met `4 x Drentsche Aa' brengt Locatietheatergezelschap de PeerGrouP vier locatievoorstellingen in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.

Het spanningsveld tussen natuur en mens in dit gebied staat centraal in alle voorstellingen. Aanleiding voor het overkoepelende project is het 50- jarig jubileum van het `Gedachtenplan Drentsche Aa' dat in 1965 de basis heeft gelegd voor het Nationaal beek- en esdorpenlandschap. De [IMG] PeerGrouP speelt in elk jaargetijde een voorstelling over een thema in het Drentsche Aa- gebied.

Dit jaar, in 2015, bestaat het Gedachtenplan Drentsche Aa 50 jaar en staat het nog als een huis. Reden genoeg voor een jaar lang feest. De PeerGrouP haakt vol overgave aan en brengt ieder seizoen een nieuwe voorstelling op een bijzondere plek in dit gebied. Onder de noemer 4X Drentsche Aa nodigen wij u uit op het Balloerveld (lente), op de es van Schipborg (zomer), op een weide nabij de Gasterse Holt (herfst) en tot slot in een stal in Oudemolen (winter).

Roodkapje 14 - 25 mei, Balloerveld

Een Midzomernachtsdroom 17 t/m 21 juni, 24 t/m 27 juni, 1 t/m 4 juli, Schipborg

Vogelvlucht 16 t/m 19 sep, 23 t/m 26 sep, 30 sep t/m 3 okt, Gasteren

Kerstspecial Het Einde der Tijden 17 t/m 24 dec, 27 t/m 30 dec, 2 en 3 januari, Oudemolen