Kwekers Red Naomi!(R) zorgen voor fleurige finish Roparun


07 mei 2015

Kwekers Red Naomi!(R) zorgen voor fleurige finish Roparun

Red Naomi kwekers sponsoren ook dit jaar weer rozen voor de finish van de ca. 7.000 Roparunners.

Roparun Floraholland Rotterdam

De Roparun is een non stop estafetteloop vanuit Parijs en Hamburg naar Rotterdam. De opbrengst van deze loop gaat naar Stichting Roparun die het geld verdeelt onder instanties en initiatieven die zich bezig houden met palliatieve zorg voor mensen met kanker.

RoparunTeam FloraHolland is de kwekers dankbaar dat zij op deze manier de Roparun willen ondersteunen. Maandag 25 mei 2015 ontvangen alle deelnemers en vrijwilligers van de Roparun een mooie Red Naomi!(R).

Sponsoring door telers

Sinds 2009 worden de topsegmentrozen gesponsord door telers die de Red Naomi!(R) telen. De rozen worden gedoneerd door de rozenkwekerijen Aad van Luijk Rozen, Avance Mystic Black, Avance Mystic Blue, BN Roses, Bos Roses, Broc khoff rozen, Frank van Os rozen, Fransen Roses, Kwekerij J.C.
Rodenburg, Lansbergen Roses, Porta Nova, Rodenburg Roses, Rosamar, Royal Roses, Rozenkwekerij Kees van Os, Scholtes Roses, Van der Drift Roses, Van den Ende rozen, Van der Hulst en Meeuwisse Roses. De Winter Transport zorgt voor het vervoer naar de Coolsingel in Rotterdam.

Volg RoparunTeam FloraHolland live

Dit jaar vertrekken meer dan 300 teams van Hamburg en Parijs voor een nonstop-estafetteloop van ruim 520 kilometer. RoparunTeam FloraHolland vertrekt zaterdag 23 mei 2015 om 13.17 uur uit Parijs en eindigt Tweede Pinksterdag in de middag op de Coolsingel. Het team is vanaf 21 mei 2015, als zij
vertrekken vanaf FloraHolland Naaldwijk al live te volgen.

* Volg het team van FloraHolland op www.roparunteam97.nl

FloraHolland en goede doelen

FloraHolland en haar medewerkers dragen KWF Kankerbestrijding in het onderzoek naar kanker en de Stichting Roparun in de zorg voor kankerpatienten een warm hart toe. Daarom stimuleert FloraHolland de sportieve deelname aan de Roparun en de Ride for the Roses. De Roparun vindt plaats van 22 tot
en met 25 mei 2015.

* Bekijk meer informatie over de Roparun op ww.roparun.nl