Meld u aan als deelnemer aan Burgernet!


Burgernet is een landelijk samenwerkingsverband tussen inwoners, de gemeente en de politie. Burgernet is bedoeld voor meer veiligheid in uw woon- en leefomgeving.

Het wordt ingezet bij dringende zaken, waarbij een duidelijk signalement beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een overval op een winkel, een vermist kind of een aanrijding waarbij de dader is doorgereden. Als u deelnemer bent aan Burgernet ontvangt u dan een gesproken bericht of SMS op uw
telefoon. In dit bericht staat een telefoonnummer waarnaar u kunt bellen met informatie over de zaak. U krijgt later ook bericht over de afloop van de actie.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.burgernet.nl. Heeft u geen internet en wilt u zich toch aanmelden? Neem dan contact op met de gemeente via (0475) 538 888. U krijgt dan een aanmeldformulier thuisgestuurd.

Waar vind ik meer informatie?

Meer informatie staat op www.roerdalen.nl/veilige-dorpen en op www.burgernet.nl. Op deze laatste website vindt u ook nieuwsberichten, een overzicht van Burgernetacties en de meest gestelde vragen. Prettig wonen in een veilige buurt. Dat wil iedereen en dat kan ook in Roerdalen. Meld u nu aan
als deelnemer aan Burgernet. Het werkt!