Qingzhou Flower Group zoekt Nederlandse partners

Gepubliceerd op: 1 mei 2015 | Gewijzigd op: 1 mei 2015

Qingzhou Flower Group is een samenwerkingsverband van bedrijven in de tuinbouwsector in de provincie Shandong, China. De Quingzhou Flower Group zoekt mogelijkheden voor samenwerking met Nederlandse bedrijven voor de introductie van nieuwe bloem- en plantensoorten.

De stad Qingzhou in de provincie Shandong, heeft zich ontwikkeld tot de grootste producent en het grootste distributiehub voor bloemen en planten in Noord-China. Qingzhou is op dit moment de grootste producent van vaste planten in China en de stad speelt een steeds belangrijkere rol in de distributie van bloemen en planten tussen het noorden en zuiden van China.

Samenwerking met Nederlandse bedrijven en instellingen

Om deze industrie nog verder te ontwikkelen hebben enkele grote bedrijven uit deze stad de Qingzhou Flower Group (www.qzhhjt.com, Chinees) opgericht. De Qingzhou Flower Group wil nieuwe bloem- en plantsoorten introduceren bij de leden van hun groep. Nederland speelt wereldwijd een belangrijke rol in de tuinbouwsector. Daarom zoekt de Qingzhou Flower Group naar mogelijkheden voor samenwerking met Nederlandse bedrijven en instellingen. De Qingzhou Flower Group is specifieke op zoek naar het volgende:

1. Importeren van nieuwe plant- en bloemsoorten Qingzhou Flower Group is op zoek naar plant- en bloemsoorten uit Nederland en hoopt deze te introduceren op de Chinese markt.

2. Introduceren van nieuwe technologieen Om de positie van Qingzhou in China te versterken wil de groep nieuwe technologieen introduceren bij de bedrijven in Qingzhou. Ze willen daarom de mogelijkheden verkennen van nieuwe technologieen die op de Nederlandse markt aanwezig zijn.

Nederlandse bedrijven verdienen hun geld voor een groot deel over de grens. Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich daarom actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Onder meer via het netwerk van ambassades, consulaten en Netherlands Business Support Offices (NBSO).

Meer informatie

Is bovenstaande interessant voor uw bedrijf of instelling? Neem dan contact op met de Netherlands Business Support Office (NBSO) in Jinan, Shandong.

NBSO Jinan

Chief Representative: Roland Brouwer

Deputy Representative: Peng Liu

T (+86) 531 8606 5138

F (+86) 531 8606 5139

E nbsojinan@nbsojinan.com