Benoeming nieuwe bestuurder bij stichting GAZO

Stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) bestaat uit zes gezondheidscentra in Amsterdam Zuidoost. Ieder centrum levert geintegreerde eerstelijnszorg, biedt een combinatie van verschillende disciplines (huisartsen, fysiotherapie, apotheek, etc.) en richt zich daarnaast op de specifieke zorgvragen van clienten in de wijk. Typerend voor de centra is de multiculturele samenstelling van het werkgebied. De kernactiviteiten van GAZO worden vanuit het bedrijfsbureau gefaciliteerd en voorzien van managementinformatie.

De Raad van Toezicht van de stichting Gezondheidscentra Amsterdam Zuidoost (GAZO) heeft drs. Francine Francke benoemd als bestuurder/directeur Bedrijfsvoering bij de stichting.

Vanaf 15 mei a.s. vormt Francke, samen met bestuurder/directeur Zorg de heer drs. Andreas Keck, de directie van GAZO. Mevrouw Francke werkt reeds bij GAZO, zij is sinds 2012 bij GAZO in dienst als manager bedrijfsvoering. Mevrouw Francke (41 jaar, gehuwd, 2 kinderen) studeerde aan de Hogeschool van Eindhoven en Gezondheidswetenschappen in Maastricht. Zij werkte eerder bij het AMC, de Sigra en het Rode Kruis.

Mevrouw Francke is de opvolger van de heer drs. Jules de Vet, die als interimbestuurder van GAZO vanaf november 2014 een reorganisatie binnen GAZO heeft doorgevoerd.